Acasă Emisiuni Live Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Nestian - Fondator iTUX

Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Nestian – Fondator iTUX

Pentru ca o afacere sa aiba succes, este nevoie sa imbinam urmatoarele elemente: idee de business, finantare, relatii si cel mai important, un element care sa te diferentieze in piata.

Alexandru Neştian este Co-Founder & Managing Partener iTux – câștigătorul celei de-a treia ediții Startarium PitchDay, cea mai mare competiție de pitch-uri pentru startup-uri!


Antreprenor, Manager, Blogger – “Am inceput sa ma plimb prin industria de fashion barbatesc in Romania cand garderoba mea inca era formata doar din tricouri si blugi. 7 ani mai tarziu am reusit sa lucrez si sa colaborez cu toti jucatorii importanti de pe piata si am decis ca e momentul pentru o schimbare. Nu neaparat pentru mine, cat pentru piata din Romania. Avem Uber, Taxify, AirBnB, Autonom. De ce nu am avea posibilitatea sa ne inchiriem si tinutele pentru evenimente? Asa a aparut iTUX, primul serviciu de inchiriere tinute barbatesti de ceremonie. Imi place sa fac lucrurile diferit si contrastant. De aceea, intr-o industrie cu reclame luxury, am venit cu reclama de lansare iTUX cu un tip imbracat intr-un costum de hotdog. Yep, crazy marketing!”

Alexandru ne-a impartasit ca una din cele mai mari provocari ale sale dupa lansarea iTUX a fost schimbarea mentalitatii oamenilor, avand in vedere ca in Romania, simtul proprietatii este inca destul de raspandit. Comunicarea foarte sincera si corecta catre client este un aspect important pentru a depasi aceasta provocare.

Pentru a promova serviciile pe care iTUX le ofera, echipa foloseste atat mediul online, cat si cel offline. Mediul online este folosit pentru a informa potentialii clienti despre cum functioneaza iTUX si care sunt beneficiile utilizarii unui astfel de serviciu. Canalele de promovare utlizate sunt Google AdWords© si Facebook©.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:

– Povestea iTux
– Inceputuri si provocari
– De ce a ales Startarium PitchDay
– Cum trebuie structurat un pitch castigator
– Ce reprezinta premiul de 50.000 EUR pentru iTux
– Piata tinutelor de evenimente din Romania

Pentru a vizualiza emisiunea click aici.

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania, Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul. Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii