Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Nestian - Fondator iTUX

Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Nestian – Fondator iTUX

Pentru ca o afacere sa aiba succes, este nevoie sa imbinam urmatoarele elemente: idee de business, finantare, relatii si cel mai important, un element care sa te diferentieze in piata.

Alexandru Neştian este Co-Founder & Managing Partener iTux – câștigătorul celei de-a treia ediții Startarium PitchDay, cea mai mare competiție de pitch-uri pentru startup-uri!


Antreprenor, Manager, Blogger – “Am inceput sa ma plimb prin industria de fashion barbatesc in Romania cand garderoba mea inca era formata doar din tricouri si blugi. 7 ani mai tarziu am reusit sa lucrez si sa colaborez cu toti jucatorii importanti de pe piata si am decis ca e momentul pentru o schimbare. Nu neaparat pentru mine, cat pentru piata din Romania. Avem Uber, Taxify, AirBnB, Autonom. De ce nu am avea posibilitatea sa ne inchiriem si tinutele pentru evenimente? Asa a aparut iTUX, primul serviciu de inchiriere tinute barbatesti de ceremonie. Imi place sa fac lucrurile diferit si contrastant. De aceea, intr-o industrie cu reclame luxury, am venit cu reclama de lansare iTUX cu un tip imbracat intr-un costum de hotdog. Yep, crazy marketing!”

Alexandru ne-a impartasit ca una din cele mai mari provocari ale sale dupa lansarea iTUX a fost schimbarea mentalitatii oamenilor, avand in vedere ca in Romania, simtul proprietatii este inca destul de raspandit. Comunicarea foarte sincera si corecta catre client este un aspect important pentru a depasi aceasta provocare.

Pentru a promova serviciile pe care iTUX le ofera, echipa foloseste atat mediul online, cat si cel offline. Mediul online este folosit pentru a informa potentialii clienti despre cum functioneaza iTUX si care sunt beneficiile utilizarii unui astfel de serviciu. Canalele de promovare utlizate sunt Google AdWords© si Facebook©.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:

– Povestea iTux
– Inceputuri si provocari
– De ce a ales Startarium PitchDay
– Cum trebuie structurat un pitch castigator
– Ce reprezinta premiul de 50.000 EUR pentru iTux
– Piata tinutelor de evenimente din Romania

Pentru a vizualiza emisiunea click aici.

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania, Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul. Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp – Andreea Maria Paul – Fondator INACO

Antreprenoriat & StartUp - Andreea Maria Paul - Fondator INACO. Andreea Paul este conferențiar univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale din ASE București,...
video

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors. Roxana Gena Mircea Mircea are peste 10 ani experienta in domeniul consultantei fondurilor europene si schemelor...
video

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD. Nicoleta Magargiu este Co Fondator CASA JAD. Fondat in 2019, CASA JAD este un brand premium de aparatura...
video

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image. Cristina Adam este fotograf profesionist, specializata in fotografia de portet, ea aduce in imaginile pe...