Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Nestian - Fondator iTUX

Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Nestian – Fondator iTUX

Pentru ca o afacere sa aiba succes, este nevoie sa imbinam urmatoarele elemente: idee de business, finantare, relatii si cel mai important, un element care sa te diferentieze in piata.

Alexandru Neştian este Co-Founder & Managing Partener iTux – câștigătorul celei de-a treia ediții Startarium PitchDay, cea mai mare competiție de pitch-uri pentru startup-uri!


Antreprenor, Manager, Blogger – “Am inceput sa ma plimb prin industria de fashion barbatesc in Romania cand garderoba mea inca era formata doar din tricouri si blugi. 7 ani mai tarziu am reusit sa lucrez si sa colaborez cu toti jucatorii importanti de pe piata si am decis ca e momentul pentru o schimbare. Nu neaparat pentru mine, cat pentru piata din Romania. Avem Uber, Taxify, AirBnB, Autonom. De ce nu am avea posibilitatea sa ne inchiriem si tinutele pentru evenimente? Asa a aparut iTUX, primul serviciu de inchiriere tinute barbatesti de ceremonie. Imi place sa fac lucrurile diferit si contrastant. De aceea, intr-o industrie cu reclame luxury, am venit cu reclama de lansare iTUX cu un tip imbracat intr-un costum de hotdog. Yep, crazy marketing!”

Alexandru ne-a impartasit ca una din cele mai mari provocari ale sale dupa lansarea iTUX a fost schimbarea mentalitatii oamenilor, avand in vedere ca in Romania, simtul proprietatii este inca destul de raspandit. Comunicarea foarte sincera si corecta catre client este un aspect important pentru a depasi aceasta provocare.

Pentru a promova serviciile pe care iTUX le ofera, echipa foloseste atat mediul online, cat si cel offline. Mediul online este folosit pentru a informa potentialii clienti despre cum functioneaza iTUX si care sunt beneficiile utilizarii unui astfel de serviciu. Canalele de promovare utlizate sunt Google AdWords© si Facebook©.

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii live:

– Povestea iTux
– Inceputuri si provocari
– De ce a ales Startarium PitchDay
– Cum trebuie structurat un pitch castigator
– Ce reprezinta premiul de 50.000 EUR pentru iTux
– Piata tinutelor de evenimente din Romania

Pentru a vizualiza emisiunea click aici.

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania, Impact Hub Bucharest

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul. Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT