Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Raducanu Fondator Canal33- Video

Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Raducanu Fondator Canal33- Video

Antreprenoriat & StartUp cu Alexandru Raducanu Fondator Canal33

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.

Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Alexandru Raducanu este antreprenor, editor si scriitor. A fondat Canal 33 Romania si Business Woman.

Canal 33 Romania este o televiziune de business care prezintă o informație de calitate ambalată într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conține informație de business, dezvoltare personală, carieră, bani, afaceri, investiții, life-style și timp liber.

Echipa Canal 33 aduce în atenția telespectatorilor invitați de valoare, care au ceva de împărtășit despre felul în care au reușit în viață și în cariera.

Business Woman este revista care se adreseaza femeilor antreprenor, inclusiv celor cu profesii liberale si / sau implicate in zona politica sau a diferitelor structuri de tip ONG, dar si femeilor de middle sau top management din diferite companii din Romania, ilustrand povestile lor de succes, tendintele si practicile urmate in business, ca experiente semnificative si potential inspiraționale.

Cateva informatii despre Alexandru Raducanu:
• Sept 2004 – Sept 2005, MBA Romano-Canadian (Marketing Degree), University of Ottawa, Canada
• Sept 2002 – Jun 2004, Master Degree in Advertising, SNSPA Bucuresti
• Sept 1997 – Jun 2001, Licenta in Psihologie, Universitatea Bucuresti

Antreprenoriat – editor si scriitor:
• Incepand cu 2002, cu o mica editura, Licentia Publishing, dupa publicarea primei carti de autor la o importanta editura, Curtea Veche.

• De-a lungul anilor a publicat multe carti ca autor dar si carti ale altor autori, manageriind toate verigile lantului afacerii: productie, distributie, promovare, sponsorizari.

• Patru dintre propriile carti au fost cotate ca bestseller de catre cel mai important lant de librarii (Diverta), ce detine 50% din vanzarile de carte la nivel national.

Publicatii de business si evenimente:

1) The Marketer

• Creata/ inceput a fi publicata in 2006, o revista business to business focusata pe marketing si advertising, ce a devenit rapid un succes, cu interviuri in exclusivitate cu cei mai importanti CEOs din Romania/ Balkani, precum CEO Coca-Cola, Unilever, P&G, Orange, Vodafone, Unilever, si chiar un interviu in exclusivitate cu Presedintele Islandei.

• The Marketer a organizat evenimente importante de business, unele impreuna cu Vodafone, precum seria de evenimente internationale “Mobile Advertising Congress” – ce a reunit ca speakeri unii dintre cei mai importanti leaderi mondiali in advertisingul pe mobil.

2) Business Woman

• In 2007 a lansat o publicatie anuala pentru femei de afaceri,“33 Romanian Business Women Hall of Fame”, intr-un eveniment numit “Business Woman Gala”. Ambele au avut succes si au continuat pana in 2012.

• In 2008 a lansat revista “Business Woman”, cu Andreea Marin ca Director Editorial. Andreea Marin este un prezentator TV de succes si Ambasador UNICEF. Ea a realizat interviuri in exclusivitate pentru revista cu staruri precum Sophia Loren, Reese Witherspoon, etc. A fost director editorial al revistei pana in 2013.

• La evenimentele anuale“Business Woman Gala” (2007 – 2013) revista Business Woman a premiat cele mai de succes femei de afaceri.

• In 2010 a infiintat “Loja de Business”, clubul femeilor de afaceri asociat revistei Business Woman, avand c. 100 de membre (un club privat). Pentru membrele clubului a organizat evenimente de business de inalta tinuta, avand ca invitati personalitati precum Presedintele Romaniei Traian Basescu, fostul Ministru al Sanatatii Raed Arafat, Primarul Bucurestiului Sorin Oprescu, actorul Radu Beligan, etc.

Discutam LIVE cu Alexandru Raducanu despre:

– Antreprenoriat in Mass Media
– Povestea Canal33 si Business Woman
– Inceputuri si provocari
– Echipa si planuri de viitor

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth RomaniaCommons

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Mihai N Tudorică | Project manager ARC

Mihai N. Tudorică - project manager - Noi Initiative, Asociatia pentru Relatii Comunitare. Mai sunt numit si activist civic si sunt co-fondator al grupului de...
video

Atelier Juridic cu Georgiana Voinea | Geoffan Expert Consult

Georgiana Voinea a fondat compania Geoffan Expert Consult in urma cu 7 ani din dorinta de ajuta antreprenorii sa desluseasca hatisul legislativ din domeniul...
video

Tell me Your Story cu Marius Bostan | Iniţiatorul RePatriot

Marius Bostan este iniţiatorul proiectului Repatriot. Marius Bostan a inițiat mai multe companii, este un investitor în serie și pe piața de capital, are o...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Oana Stoianovici

Oana Stoianovici are o experiență de peste 14 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT