Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan - Financial Intelligence

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii tale. Este bine sa ne informam din cel putin 3 surse inainte sa definim o informatie ca adevarata. 

Anca Iovan este Membru Fondator Financial Intelligence. Are o vastă experiență în vânzări de publicitate și organizare de evenimente de business în domenii variate, activând, în trecut, peste 11 ani la cotidianul Bursa. Are capacitatea să transforme orice provocare într-o oportunitate și excelente abilitați de comunicare.

A absolvit facultatea de marketing în cadrul Academiei de Studii Economice București și are diploma de Master în Management Marketing.

In cadrul emisiunii, Anca ne-a vorbit despre Financial Intelligence, o platformă specializată de știri economico-financiare și organizare de evenimente de business.


“Într-o perioadă în care presa de calitate a devenit o raritate, o echipă de profesioniști în jurnalism și comunicare, cu experiență de aproape 20 de ani în presa economică și organizare de evenimente de business, au pus bazele unui proiect curajos – un adevărat suport pentru oamenii de business și un important reper pentru dezvoltarea afacerilor”

Cu ambiție, perseverență, curaj, talent, know how și, nu în ultimul rând, foarte multă muncă a luat naștere platforma specializată de știri și evenimente de business: www.financialintelligence.ro

Platforma are independență față de orice partid politic, instituții de stat sau alte grupuri de interese, politice sau comerciale, interne sau externe, servicii secrete și milităm pentru progres, libertate, drepturile omului și prosperitate.

“Trebuie sa muncesti foarte mult. Ca antreprenor, nu ai program.”

Cine este echipa “Financial Intelligence”:
• Jurnaliști care au acces la informații din interior, direct de la decidenți;
• Jurnaliști care oferă instrumente pentru înțelegerea proceselor și fenomenelor în desfășurare, care permit oamenilor de business să prevadă evenimentele, nu doar să suporte consecințele;
• Platforma de știri este construita ca pe un instrument de timp: “Financial Intelligence te ajută să fii înaintea vremurilor!”

Dintre subiectele discutate in cadrul emisiunii cu Anca Iovan:
– Platforma Financial Intelligence
– Modelul de business
– Inceputuri si provocari
– Echipa si obiective
– Presa de business din Romania
– Organizarea evenimentelor de Business

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.
Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.
Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia. Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea. Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade! Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...