Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Andrei Pop - Etiquette Training

Antreprenoriat & StartUp cu Andrei Pop – Etiquette Training

Oamenii sunt contruiți pentru a creea întâi relații, și apoi tranzacții. Poți avea acces la profesioniști cu mult peste nivelul tău de experiență și expertiză, dacă știi cum să faci o primă impresie bună, cum să începi și să întreții o conversație interesantă.

Vă invităm să îl cunoașteți pe Andrei Pop, consultant și trainer etichetă și co-fondatorul proiectului Etiquette Training. Andrei este pasionat de dezvoltare personală, branding personal și de etichetă în mod deosebit.


“Am învățat singur „arta etichetei” și, apoi, branding personal, despre care continui să învăț zilnic, pentru că sunt cu adevărat pasionat de aceste două domenii. Cu toate că participasem la zeci de seminarii de etichetă, interviuri și conferințe internaționale pe parcursul celor patru ani de studii de la Academia Militară West Point din New York, am devenit cu adevărat conștient de impactul pe care îl are eticheta în construirea relațiilor cu persoanele din jurul tău abia atunci când am intrat din greșeală la o recepție unde erau profesioniști cu mult peste nivelul meu. Asta da situație neașteptată! Te întrebi ce am făcut?

Am aplicat tot ce învățasem la seminariile de etichetă la care am participat. Inițial, m-am încadrat în peisaj. Apoi, la un moment dat, o doamnă care lucra la Pentagon, și cu care am povestit în acea seară, a început să mă prezinte altor persoane din sală, și, mai mult, să mă edifice de fiecare dată. Spre surprinderea mea nu numai că am reușit să mă încadrez în peisaj, așa cum învățasem la seminariile de etichetă, ci am reușit să mă ridic la nivelul acelui eveniment.

Eu, student încă în anul IV, am ajuns să relaționez cu persoane din Pentagon.

Acela a fost pentru mine unul dintre momentele „aha” care mi-au schimbat viața. Abia în acea seară mi-am dat seama că da, poți să îți crești influența și da, poți avea acces la profesioniști cu mult peste nivelul tău de experiență și expertiză, dacă știi cum să faci o primă impresie bună, cum să începi și să întreții o conversație interesantă.”

Etiquette Training este un program care a fost creat din dorința de a ajuta tinerii profesioniști, antreprenorii și oamenii în general să învețe cum să se facă plăcuți oriunde și oricând, astfel încât să dezvolte branduri personale puternice care, la rândul lor, să strângă în jurul lor comunități de oameni cu valori și interese comune.

Comunicarea se împarte în mai multe ramuri si este foarte important să ne adaptăm in funcție de acest aspect. Unele dintre elemntele importante sunt expertiza, precum  si modul sau contextul în care ne transmitem emoția.

În cadrul emisiunii, am discutat cu Andrei Pop despre:

– Povestea Etiquette Training
– Inceputuri, provocari si servicii oferite
– Cum să faci o primă impresie bună
– Cum să ai o conversație de calitate
– Cum să devii o persoană plăcută în interacțiunile cu ceilalți
– Eticheta la darea/primirea cadourilor
– Cum dezvoltam un brand personal puternic

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul. Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Antreprenoriat Cultural cu Violeta Dincă | Psiholog

Violeta Dincă este Psihoterapeut psihanalist relaţional.Am început cu o licenţă în Litere (Română-Germană) şi 2 joburi corporatiste. Începând cu 2006 am făcut psihanaliza de formare,...
video

Calea de Mijloc| Prof.Jure Biechonski -Psihologie Transpersonala

Prof. Jure Yoram Biechonski are peste 25 de ani de practica ca psihoterapeut , fondator al scolii de hipnoterapie cognitiva sianalitica si creator al...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Fotis Vlachos

Fotis Vlachos este atlet de performanță ce a studiat la Atena, Grecia. După ce a renunțat la activitatea competițională și-a îndreptat atenția către partea...
video

Expertii cu Dr. Ionut Leahu | Clinicile Dentare Dr. Leahu

Dr. Ionut Leahu este Owner & Medic stomatolog la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Dr. Ionut Leahu este un medic specializat in implantologie orala si fondatorul...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT