Antreprenoriat & StartUp cu Andrei Uleia | AWE #spațiuliber

Andrei Uleia este Space-A-List în 99,99% din Univers si Fondator AWE . Adaptive Work Environment #spațiuliber.


Intrebarea nu este : Ce?
Intrebarea este: De ce?
Deorece copiii nostri sunt diferiti.

Ei isi privesc viata ca pe un sir infinit de oportunitati ce trebuie traite la maximum: de a socializa si de a impartasi experientele prin care treci, de a descoperi lucruri noi, de a face ceva semnificativ, de a sprijini cauze ambitioase si de a participa la constructia unei lumi mai bune.

Copiilor nostri le este potrivit un spatiu care sa le permita sa se exprime liber, un spatiu flexibil si in continua transformare, un spatiu care sa le stimuleze interactiunea virtuala si fizica, un spatiu pe care sa il poata adapta pentru activitatile si duratele de timp dorite de ei; un spatiu potrivit sarbatoririi si impartasirii experientelor unice pe care le traiesc; un spatiu care sa le dea energie si sa le stimuleze imaginatia necesare creearii unei lumi mai bune.

Acesta este #spatiuliber , spatiul care elibereaza ideile si demoleaza structurile standardizate. Spatiul care le permite sa fie ei schimbarea pe care vor sa o veda in lume.
Acest spatiu exista si se numeste AWE.

Este construit in asa fel incat sa iti ofere libertatea de a-l folosi in orice fel iti poti imagina, are grija de tine si de planeta, economiseste energie si resurse, este realizat din materiale reciclabile, curata aerul pe care il respiri, iti ofera doar lumina de care ai nevoie, te ajuta sa te hranesti si sa te hidratezi corect, te incurajeaza sa faci miscare si sa te deplasezi folosind mijloace nepoluante de transport, poate fi construit in cladiri vechi sau noi, iti arata cat de natural este sa te bucuri de prezenta tehnologiei in viata de zi cu zi.
Il pronuntam latin “ave” cu toate ca am fi putut sa il pronuntam anglo saxon “o”, ca in “awesome” sau ca in “o stare”.

Am aflat din aceasta editie despre:

– Ce este AWE si ce se intamapla acolo
– Cum a fost construit, cat a durat, ce oameni vin
– De ce este important sa upgradam spatiul fizic
– Cum a evoluat specia umana cu accent pe interactiunea fizica
– Ce facem cu discrepanta dintre digital si fizic