Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Codrut Marin - Pandorra Story Style

Antreprenoriat & StartUp cu Codrut Marin – Pandorra Story Style

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.

Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Codrut Marin este Sales & Business Development Manager la Agentia Pandorra Story Style.

La Pandorra se gasesc solutii simple la probleme complexe, iar problemele inseamna oportunitati de dezvoltare si provocari.

Pentru ca in viziunea Pandorra succesul fiecarui proiect incepe intotdeauna cu o echipa de oameni pasionati si care se inspira din viata.

Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.

Evenimentul internațional Legion Run a avut loc în România!
Prima editie a avut loc in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Chiajna și a fost o experienta unica
Bilete și informații despre participare pe website http://www.legionrun.com/ro/

Ce este Legion Run?
Legion Run este o experiență unică!
NU este o competiție și NU se cronometrează!
Legion Run este despre ambiție, spirit de echipă și imposibilul care devine posibil! Este despre depășirea obstacolelor si implicit a limitelor, dar ÎMPREUNĂ!

Cine poate participa?
Oricine (cu vârsta de peste 18 ani) dorește să trăiască o experiență cu totul altfel, de pe urma căreia va deveni o persoană mai puternică, mai încrezătoare și cu mulți mai mulți preteni!
Legion Run este despre ajutor, prietenie, echipă, distracție și adrenalină!
Legion Run se bucură de un succes în continuă creștere, în cadrul edițiilor anterioare la nivel internațional, găzduind în medie 4000 de participanți și 2000 de spectatori.

Cine poate fi spectator?
Oricine dorește să vadă ceva ce nu a mai văzut!
Prietenii, colegii și familiile participanților (în cazul în care nu doresc și ei să participe, desigur) sunt bineveniți să îi urmărească și să îi susțină pe aceștia!

Câștigătorii?
Legion Run nu face diferențe!
Legion Run este despre echipă și de aceea câștigătorul nu este cel care ajunge

Discutam LIVE cu Codrut Marin despre:
– Povestea Agentiei Pandorra Story Style
– Ce este Legion Run?
– Cine poate participa?
– Cine poate fi spectator?
– Castigatorii?
– Cauza Sociala sprijinita

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV

Sponsori emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT