More

  Antreprenoriat & StartUp cu Constantin Magdalina

  Antreprenoriat & StartUp cu Constantin Magdalina despre Comporatamentul de Cumparare in Era Digitala .

   

  Antreprenoriat & StartUp by BiziLive TV este este primul format #live din România unde antreprenorii discută, împărtășesc povești, provocări și soluții reale pentru performanța în mediul de business românesc.

  Formatul Antreprenoriat & Startup își propune să ofere experiențe cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

  Din Septembrie 2018 ne aflăm deja în al doilea sezon de educație antreprenorială “predată” în direct, fără montaje, de către oameni care au construit o afacere și pot împărtăși din culisele propriului business și de către alți profesioniști care aduc informații valoroase de business.

  Constantin Măgdălina are o experiență profesională de 8 ani, timp în care a lucrat la companii multinaționale, atât în țară cât și în străinatate. Constantin are un Master în Marketing și Comunicare la Academia de Studii Economice București. Este certificat Lean Six Sigma și ITIL (IT Information Library®) ceea ce-i facilitează o bună întelegere a proceselor și transformărilor din cadrul organizațiilor. Pe de altă parte, certificarea obținută de la Chartered Institute of Marketing îi completează expertiza de business.

  În cei peste 4 ani de activitate la o companie din Big4 a inițiat si coordonat studii ce analizau aspecte legate de mediul de afaceri din România. Printre acestea se afla previziunile economice de creștere ale firmelor în 2013-2016, managementul cunoștintelor, experiența de cumpărare în era consumatorilor digitali, social media și mediul de afaceri românesc, utilizarea dispozitivelor mobile în România. În 2017 a realizat studiul unic în țara noastră, Digitalizarea în companiile din România.

  Este autor a numeroase articole cu teme legate de inovație, eficientizarea proceselor de afaceri, social media, transformarea digitală, tendințe și tehnologii emergente. Este invitat ca vorbitor la numeroase evenimente și conferințe de business.

  Joi, 18 Octombrie, am discutat  LIVE cu Constantin Magdalina despre comportamente de cumpărare în era digitală:

  • Tipuri de produse și servicii cumpărate online

  • Factorii care influențează decizia de cumpărare online

  • Sursele de informare în căutarea produselor

  • Loialitatea față de brandurile achiziționate online

  • Criterii de clasificare ale experiențelor de achiziție online

   

  Realizator și moderator: Eliza Nitescu

  Ne poți împărtăși propriile tale propuneri de subiecte de discuție, întrebări și alte sugestii atât înainte de ediție (lasă un mesaj aici: https://www.facebook.com/biziliveTV), cât și pe tot parcursul emisiunii!

  Mai multe informaţii despre BiziLiveTV și formatele pe care le difuzează, pot fi consultate aici:
  Website: /bizilive.ro
  Youtube: @bizilive