Antreprenoriat & StartUp cu Cristian Gavan – MAM Bricolaj

68

Interviu Cristian Gavan – Fondator MAM Bricolaje

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.
Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

,,Schimband gandirea, mi-am schimbat viata”

Cristian Gavan si-a deschis primul business in 1994, orientandu-se initial catre reparatiile de mobilier.

In 2010 i-a venit ideea sa vanda materiale si accesorii pentru mobilier in sistem cash & carry. Un an mai tarziu, a infiintat MAM Bricolaj, in urma unei investitii de 100.000 de euro.

 

libris.ro
Acum, MAM Bricolaj re un portofoliu de aproximativ 10.000 de produse pe stoc si se pregateste sa depaseasca vanzari anuale de cinci milioane de euro, mizand inclusiv pe apetitul in crestere al romanilor pentru conceptul do-it-yourself.
A pornit afacerea cu o investiție de 100.000 de euro, din care jumătate a mers către renovarea și amenajarea spațiului, iar cealaltă jumătate către achiziția stocului de produse.

MAM Bricolaj este un magazin de bricolaj cu un concept unic un supermarket destinat atât producătorilor de mobila, cât și persoanelor ce au ca hobby producția de mobilier.

Fie ca ești un profesionist în domeniu, fie că îți doreștio reamenajare a propriei tale locuințe, la MAM Bricolaj găsești toate accesoriile și materialele de care ai nevoie pentru a-ți finaliza cu succes proiectul!

 

Ideea Scolii de Mobila MamBricolaj a venit in urma multor intrebari din partea clientilor despre cum se monteaza accesoriile de mobila care sunt foarte multe si cu grad diferit de dificultate in montaj.

“Daca in primele 2 serii am avut 12 participanti, la urmatoarele s-a dus zvonul in piata si am crescut treptat, astfel ca la seria 7 am ajunsa sa avem toate cele 25 de locuri ocupate. Acum este in desfasurare seria 17 si avem permanent cerei de inscriere. Structura de varsta arata astfel: 1/3 tineri 25-35 ani. 1/3 adulti 35-50 si 1/3 adulti 50/65 ani.

Cursurile se adreseaza hobbysti-lor care vor sa isi faca cu propriile maini mobilierul din casa si celor care se gandesc sa se reprofileze in meserie si vor sa vada cum se face mobilierul si cat este de complicat.”

Discutam LIVE cu Cristian Gavan despre:
– Povestea MAM Bricolaj
– Inceputuri si provocari
– Scoala de Mobila MamBricolaj
– Echipa si planuri de viitor

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania