More

  Antreprenoriat & StartUp cu Daniela Bogdescu – Fondator Telinfinity

   

  Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

  Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.

   

  Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

   

  Daniela Bogdescu este fondator Telinfinity – Smart technology for your business.

  Si-a inceput cariera de antreprenor si a pus bazele companiei Telinfinity in urma cu aproximativ 4 ani, dintre care 2 ani au fost dedicati exclusiv industriei Horeca; insa avand deja o experienta de aproximativ 5 ani in diferite companii si ocupand posturi de la entry level pana la sales manager.

  Din fericire, a avut ocazia sa traiasca atat fara tehnologie, cat si cu aceasta, astfel ca in momentul de fata poate spune ca tehnologia ne ajuta sa fim mai relaxati si mai productivi. Singura conditie este sa o folosim…SMART!

  Crede foarte mult in simplitate si eficienta, iar intreg conceptul Telinfinity porneste de la aceste valori.
  Sloganul Telinfinity „Smart technology for your business” ne indeamna sa alegem sa folosim tehnologia intr-un mod cat mai inteligent.

   

  Dispozitivele pe care le recomanda au aparut si rezista pe piata externa de peste 20 de ani, astfel s-au dovedit a fi intr-adevar un ajutor in dezvoltarea oricarui business si in cresterea profitului.

  „Practic, noi ne ajutam clientii sa fie mai productivi, mai eficienti si sa ofere un grad mai mare de satisfactie catre clientii lor prin furnizarea unei game largi de sisteme de apelare.

  Mai exact, vindem echipamente prin care ospătarii din restaurante pot comunica direct cu bucătăria, fără să facă o mulțime de drumuri, prin care sunt apelați de clienți și pot identifica masa care i-a chemat. Sisteme prin care clienții sunt apelați, astfel încât să nu mai fie nevoiti să aștepte la cozi, precum și încărcătoare inteligente cu care clienții să-și încarce telefoanele sau tabletele în timp ce stau la masă, fără să mai fie nevoie să le lase la bar sau să care după ei mereu baterii portabile.”
  Scopul Telinfinity este să ajute companiile cu o mare componentă de client services să fie mai eficiente și, prin urmare, mai profitabile.

  Discutam LIVE cu Daniela despre:
  – Povestea Telinfinity
  – Inceputuri si provocari
  – Echipa si planuri de viitor
  – Piata de HORECA din Romania

  Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV

  Sponsori emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania