Antreprenoriat & StartUp cu Future Makers

Mirona Păun, Antreprenor, Fondatoarea Aventurile lui Tzitzi-Poc.
Mirona și-a început parcursul antreprenorial imediat ce a împlinit 18 ani. Este co-fondator Cufarul Fermecat, al doilea cel mai mare magazin de costume de carnaval din București. A fondat Tzitzi-Poc, prin care reinventează teatrul pentru copii, îmbinând arta, tehnologia și psihologia. Este singurul teatru-serial pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani, creat sub observație psihologică. Proiectul a fost premiat de două ori: pentru idea cu cel mai mare impact în societate, în cadrul competiției Future Makers, în 2018 și Locul I pentru Starttuperul anului, competiție în cadrul căreia Mirona a primit titlul de Femeia Antreprenor a anului 2019 în Start-up.

Ciprian Stanescu, Futurist, Social Innovation Solutions.
Ciprian a co-fondat în 2018 Future Makers, program educațional de antreprenoriat și competiție de business ce angrenează peste 2200 de tineri anual în conversații despre viitor. Ține cursuri de Futurism la The Entrepreneurship Academy și a fondat o platformă de conferințe despre viitor: Innovations for Tomorrow. Ciprian a lucrat 2 ani la Ashoka România și 10 ani la Institutul Aspen România ca Director al Programelor de Leadership și Corporate Affairs.

Future Makers este un program educaţional de antreprenoriat ce cuprinde o competiţie de idei de business orientate către viitor. Aflat la a doua ediție, Future Makers se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani şi va angrena peste 2000 de elevi, studenţi, tineri profesionişti în ateliere antreprenoriale tematice, în toată ţara. Suntem preocupaţi de tendinţele de viitor şi ne dorim să pregătim România pentru provocările ce urmează. Tocmai de aceea lansăm o competiţie de idei de business pentru 2030 în care investim 20.000 de euro şi creăm un spaţiu de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie să construim împreună.

Am aflat din acest episod:

– Cum se va schimba piața muncii în viitor
– Cum inovează tinerii antreprenori
– Future Makers, program de educație antreprenorială pentru tineri și o competiție de idei de business
– Ateliere si mentori
– Future Makers Day

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii