Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Ionel Burtea - CEO Abund Berry

Antreprenoriat & StartUp cu Ionel Burtea – CEO Abund Berry

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.
Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.
Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Burtea Ionel este Co Fondator si CEO Abund Berry.
Abund Berry a luat nastere in urma cu trei ani, in judetul Gorj. Am pus la baza sa mult curaj, viziune si, cel mai important aspect, toata pasiunea pentru cultivarea fructelor de padure. Misiunea noastra este de a crea o schimbare in societatea romanească prin insasi activitatea pe care o derulam si valorile care ne caracterizeaza: integritatea, seriozitatea si sinceritatea. Ne-am propus sa fim onesti in tot ceea ce facem, de aceea, produsele noastre sunt obtinute în mod natural, pentru a pastra intacta aroma fructelor de padure. Ambitia noastra este de a fi prezenti in piata autohtona pentru a suplini lipsa fructelor de padure romanesti din centrele comerciale si nu oricum, ci prin excelenta produselor create de noi.

“Am început să cred într-o idee din adolescență, iar la 19 ani ideea devenise deja realitate.
A fost prima dată când plantația de mure dădea roade, iar eu puteam ieși pe piață cu propriul produs.
Lucrurile s-au schimbat de atunci, am absolvit Academia de Studii Economice și, în paralel, am dezvoltat două produse finite: vinul din mure și dulceata.
Astăzi, murele au ajuns în marile lanțuri de hypermarketuri, iar vinul din mure in 20 de locații Horeca.
Pot spune că acestea sunt rezultatul perseverenței și dorinței de a reuși.”

Discutam LIVE cu Burtea Ionel despre:
– Povestea Abund Berry
– Inceputuri si provocari
– Echipa si palnuri de viitor
– Antreprenoriat la 22 de ani

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT