Antreprenoriat & StartUp cu Ionel Burtea – CEO Abund Berry

64

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.
Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.
Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Burtea Ionel este Co Fondator si CEO Abund Berry.
Abund Berry a luat nastere in urma cu trei ani, in judetul Gorj. Am pus la baza sa mult curaj, viziune si, cel mai important aspect, toata pasiunea pentru cultivarea fructelor de padure. Misiunea noastra este de a crea o schimbare in societatea romanească prin insasi activitatea pe care o derulam si valorile care ne caracterizeaza: integritatea, seriozitatea si sinceritatea. Ne-am propus sa fim onesti in tot ceea ce facem, de aceea, produsele noastre sunt obtinute în mod natural, pentru a pastra intacta aroma fructelor de padure. Ambitia noastra este de a fi prezenti in piata autohtona pentru a suplini lipsa fructelor de padure romanesti din centrele comerciale si nu oricum, ci prin excelenta produselor create de noi.

“Am început să cred într-o idee din adolescență, iar la 19 ani ideea devenise deja realitate.
A fost prima dată când plantația de mure dădea roade, iar eu puteam ieși pe piață cu propriul produs.
Lucrurile s-au schimbat de atunci, am absolvit Academia de Studii Economice și, în paralel, am dezvoltat două produse finite: vinul din mure și dulceata.
Astăzi, murele au ajuns în marile lanțuri de hypermarketuri, iar vinul din mure in 20 de locații Horeca.
Pot spune că acestea sunt rezultatul perseverenței și dorinței de a reuși.”

Discutam LIVE cu Burtea Ionel despre:
– Povestea Abund Berry
– Inceputuri si provocari
– Echipa si palnuri de viitor
– Antreprenoriat la 22 de ani

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania