Antreprenoriat & StartUp cu Irina Badii – Fondator iTRAD

74

Irina Badii este Fondator iTrad. Este licențiată a Universității “Alexandru Ioan Cuza”, absolventă a facultății de Litere, limba și literatura spaniolă – limba și literatura engleză, cu un stagiu de pregătire în cadrul prestigioasei universități din Salamanca, Spania. A tradus din varii domenii de specialitate, de la documente tipizate până la cărți, tratate sau subtitrări pentru filme. Consideră că munca din pasiunea te face fericit și liber.

https://www.facebook.com/biziliveTV/photos/a.741714829504474/741714936171130/?type=3&theater

Cu această pasiune a lucrat ca profesor voluntar și a predat limba engleză persoanelor cu dizabilități mentale din cadrul organizației SCUT Brașov. De asemenea a predat limba română persoanelor din conducerea unor firme de renume din Spania cu filiale în România și limba spaniolă pentru angajații acestor societăți.

Filozofia sa de viață este că munca nu este o opțiune, dar putem opta să facem ceea ce ne place.

iTrad este in mare parte povestea mea. Cred in puterea unei comunitati.

iTrad pune la dispoziția dvs. servicii profesionale de traducere și interpretariat, precum și cursuri de limbi străine.
Misiune: “Să oferim clienților noștri un plus de valoare prin soluțiile lingvistice oferite, cu scopul de a facilita procesul de globalizare și comunicare dintre diferitele societăți și persoane din toată lumea.”

In contextul erei digitalizarii, Irina afirma: Nu cred ca va putea fi inlocuit traducatorul. Un plus de calitate va fi dat tot timpul de traducator

Din temele discutiei live:
– Povestea iTRAD
– Inceputuri si provocari
– Produse si servicii oferite

Afla din video cum a raspuns Irina Badii la toate intrebarile pentru a afla lucruri concrete pe care le poti aplica in afacerea ta.

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.  Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.