More

  Antreprenoriat & StartUp cu Marius Dondorici | Parenting ADS

   

  Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.
  Stim ca din carti poti invata sa inoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.

  Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabiltate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

  Marius Dondorici este Managing Partner la Parenting Ads – cu o experienta de peste 9 ani în vânzări de Publicitate Online – impreuna cu Adelina Dondorici, care are o experienta de peste 9 ani în vânzări de Publicitate in Presă Scrisă.

  Evolutia Parenting ADS:
  In anul 2015, site-ul desprecopii.com, cel mai mare site de parenting din Romania, intra in portofoliul Parenting ADS;
  si Parenting ADS lanseaza seria de evenimente gratuite pentru parinti Social Moms.
  in intervalul 2015 – 2018 sub umbrela Social Moms s-au organizat peste 50 de evenimente atat in Bucuresti cat si in alte mari orase din Romania; evenimentele au si componenta de transmisie LIVE si sunt urmarite in medie de catre 15.000 – 20.000 de parinti pe editie.

  Tot in 2015, se alatura portofoliului de site-uri si clubulbebelusilor.ro, site de referinta in Romania si Parenting ADS incepe consolidarea portfoliului de blogguri de parenting.
  In anul 2016, Parenting ADS preia vanzarile taticool.eu, cel mai mare blogger de parenting pentru tatici si se alatura portofoliului si Mantelers, blogger si unul dintre cei mai recunoscuti specialisti in parenting din Romania.
  Tot in 2016, s-a alaturat portofoliului de site-uri si totuldespremame.ro, cel mai mare site PREMIUM de parenting local.
  In anul 2017, Parenting ADS da startul seriei de workshopuri educationale , #PadsMasterclasses ateliere deschise tuturor celor ce sunt in cutare de informatii concrete, complete, livrate de traineri cu experient si aplicabile de a doua zi, in marketing digital si native advertising;

  Tot in 2017, Parenting ADS preia vanzaile siblondelegandesc.ro, blog aflat in top 3 bloggerite femei din .ro alaturi de Printesa Urbana si Cristina Bazavan si lanseaza in parteneriat cu Printesa Urbana (cel mai mare blogger de parenting din Romania) Parenting Academy – o serie de conferinte premium dedicate parintilor din Romania. Accesul la aceasta serie de conferinta, atat in sala cat si pentru transmisiile LIVE se face contra cost.
  In Ianuarie 2018 Parenting ADS preia, in exclusivitate, vanzrile de publicitate pentru Daddycool.ro.

   

  Parenting ADS este singurul Hub de Digital Media din Romania nisat pe piata de parenting, functionand ca Regie de Publicitate pentru cele mai mari site-uri si blogguri dedicate parintilor;

  Parenting ADS detine in acest moment un portofiu ce acoper 19 dintre cele mai vocale site-uri pentru printi din Romania (desprecopii.com, totuldespremame.ro, qbebe.ro, clubulbebelusilor.ro, suntmamica.ro, urbankid.ro, etc.) si 24 de bloggeri & influenceri de top (otiliamantelers.ro, siblondelegandesc.ro, taticool.eu, ruxandraluca.ro, meseriadeparinte.ro, cristinaotel.ro, daddycool.ro, etc).

  In cei 5 ani de prezenta pe piata Parenting ADS a derulat in parteneriat cu agentiile de media si PR din Romania peste 3.000 de campanii de publicitate online pentru clientii de parenting care activeaza local;

  Parenting ADS poate livra la nivel de luna:
  o > 17,500,000 afisari cumulate
  o > 7,000,000 unici cumulate
  o > 1,900,000 fani facebook cumulate
  o > 300,000 abonati la newsletter

  Discutam LIVE cu Marius Dondorici despre:

  – Povestea Parenting ADS
  – Inceputuri si provocari
  – Echipa si planuri de viitor
  – Piata de parenting din Romania
  – Cum construiesti o afacere de succes de digital media, nisat pe piata de parenting

  Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV

  Sponsori emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania