Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & StartUp cu Roxana Epure - Managing Partner CIEL

Antreprenoriat & StartUp cu Roxana Epure – Managing Partner CIEL

Antreprenoriat & StartUp cu Roxana Epure – Managing Partner CIEL

Roxana Epure este Managing Partner CIEL Romania.
Conduce CIEL Romania din 2010 si are peste 11 ani de experienta de management in companii mijlocii, din domeniile IT, turism, servicii client.

roxana epure ciel romania interviu live la bizilive tv

 

Conduce CIEL Romania din 2010 si are peste 11 ani de experienta de management in companii mijlocii, din domeniile IT, turism, servicii client.

“Roxana considera ca a fi antreprenor in Romania este un fenomen complex si presupune profunzime. De aceea, se ghideaza intotdeauna dupa motto-ul “Orice ar fi, sa ramai loial propriului set de principii este esential si te tine sanatos si pe tine, dar si business-ul tau.”

 

dicutie live cu roxana epure ciel romania la bizilive tv

 

“Investim mult in tehnologie, nu lasam un limbaj de programare sa ne limiteze serviciile si relatia cu clientul” Roxana Epure

 

CIEL Romania este primul producator de software de contabilitate din Romania. Cu o experienta de 27 de ani pe piata de business, echipa CIEL dezvolta solutii integrate de management al afacerii si financiar-contabile care sa faciliteze colaborarea dintre antreprenor si contabil sau manager-angajat.

 

Din temele discutiei live:

  • Cum ajuta Ciel antreprenorrii si afacerile la inceput de drum ?
  • Ce face o companie sa reziste peste 2 decenii?
  • Cresterea & fidelizarea echipei?
  • Viitorul ERP si Softurilor de Business din perspectiva Ciel?
  • Care sunt semnele care iti spun ca trebuie sa-ti reinventezi compania si serviciile?
  • 3 Puncte tari ale companiei si 3 puncte slabe?
  • Top 5 provocari ?

roxana epure-ciel romania raspunde live la bizilive tv

Afla din video cum a raspuns Roxana Epure la intrebari si iti garantam ca sunt lectii concrete pe care le poti aplica in afacerea ta.

Da mai departe acest articol daca iti doresti ca mediul antreprenorial sa cresca in Romania .

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format live  din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.

Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN

Antreprenoriat Civic cu Edmond Niculușcă | Președintele ARCEN. Seria de emisiuni dedicată antreprenoriatului civic va aduce în fața publicului lideri informali care mobilizează comunități și...

Un Nou Partener s-a alăturat seriei de emisiuni LIVE UpGrade

BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade! Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă,...
video

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat

Atelier Juridic cu Diana Ghinculov | Avocat. Cu o experiență profesională solidă și complexă de peste 10 ani ca avocat de business, Diana Ghinculov este...
video

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT

BrandUp cu Robert Similea Reputation Strategist e-LABORAT. Robert Similea este Reputation Strategist la E-laborat: Laborator de Reputatie, Branding si Competitivitate. Robert este sociolog si specialist in...