More

  Antreprenoriat & StartUp cu Roxana Epure – Managing Partner CIEL

  Antreprenoriat & StartUp cu Roxana Epure – Managing Partner CIEL

  Roxana Epure este Managing Partner CIEL Romania.
  Conduce CIEL Romania din 2010 si are peste 11 ani de experienta de management in companii mijlocii, din domeniile IT, turism, servicii client.

  roxana epure ciel romania interviu live la bizilive tv

   

  Conduce CIEL Romania din 2010 si are peste 11 ani de experienta de management in companii mijlocii, din domeniile IT, turism, servicii client.

  „Roxana considera ca a fi antreprenor in Romania este un fenomen complex si presupune profunzime. De aceea, se ghideaza intotdeauna dupa motto-ul “Orice ar fi, sa ramai loial propriului set de principii este esential si te tine sanatos si pe tine, dar si business-ul tau.”

   

  dicutie live cu roxana epure ciel romania la bizilive tv

   

  „Investim mult in tehnologie, nu lasam un limbaj de programare sa ne limiteze serviciile si relatia cu clientul” Roxana Epure

   

  CIEL Romania este primul producator de software de contabilitate din Romania. Cu o experienta de 27 de ani pe piata de business, echipa CIEL dezvolta solutii integrate de management al afacerii si financiar-contabile care sa faciliteze colaborarea dintre antreprenor si contabil sau manager-angajat.

   

  Din temele discutiei live:

  • Cum ajuta Ciel antreprenorrii si afacerile la inceput de drum ?
  • Ce face o companie sa reziste peste 2 decenii?
  • Cresterea & fidelizarea echipei?
  • Viitorul ERP si Softurilor de Business din perspectiva Ciel?
  • Care sunt semnele care iti spun ca trebuie sa-ti reinventezi compania si serviciile?
  • 3 Puncte tari ale companiei si 3 puncte slabe?
  • Top 5 provocari ?

  roxana epure-ciel romania raspunde live la bizilive tv

  Afla din video cum a raspuns Roxana Epure la intrebari si iti garantam ca sunt lectii concrete pe care le poti aplica in afacerea ta.

  Da mai departe acest articol daca iti doresti ca mediul antreprenorial sa cresca in Romania .

  Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format live  din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc.

  Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul.

  Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.