Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & Startup - Povestea NO.MAD Talks

Antreprenoriat & Startup – Povestea NO.MAD Talks

In momentul in care devii freelancer poti considera ca iti schimbi meseria.

I-am invitat pe Iunieta si Claudiu in cadrul emisiunii Antreprenoriat & Startup pentru a ne spune mai multe despre ce inseamna sa fii freelancer în România și a ne impartasi din experientele lor, in special despre evenimentul NO.MAD Talks.

NO.MAD Talks este un eveniment lunar dedicat nomazilor digitali și freelancerilor. În fiecare lună vor fi abordate subiecte utile, cool, actuale care pot ajuta persoanele ce lucrează pe cont propriu.


“Am creat evenimentul NO.MAD Talks cu gândul de a oferi freelancerilor un mediu profesionist în care să discute provocările cu care se confruntă. Iar pentru că ne dorim să cream o comunitate care să se ajute, am decis ca intrarea la eveniment să se facă pe bază de donație. La fiecare nouă ediție alegem o cauză socială unde toți participanții donează o sumă de bani.”

În luna noiembrie 2018 a avut loc a șasea ediție a evenimentului. În șase luni Iunieta si Claudiu au câștigat un premiu la Webstock, și-au adus alături doi parteneri valoroși – Crama Aurelia Vișinescu (Nomad wines) și MATER (spațiul în care se defășoară evenimentele și prima bibliotecă de materiale din SE Europei) și au strâns o comunitate de 500 de freelanceri.

Iunieta Sandu – Freelance Communication Specialist. Iunieta este freelancer specialist în comunicare cu 6 ani experiență. Când nu scrie pe iunietasandu.ro ascultă poveștile oamenilor sau organizează evenimente.


La inceput este greu. Atunci cand renunti la rutina unui job la o corporatie sau la o companie mare, simti ca iti lipseste ceva. Insa, atunci cand descoperi beneficiile flexibilitatii cu care iti poti organiza ziua te motiveaza sa mergi mai departe.

Claudiu Jojatu – Digital Strateg. Claudiu este self-made not-there-yet billionaire, co-founder la viatadefreelancer.ro, autor pe Viata de freelancer – fckdotwork, digital optimist, strateg de business și comunicare digitală, obsedat cu disciplina și un îndrăgostit veritabil de călatorit și cafea bună.


Planificarea este foarte importanta. Investeste foarte mult timp pentru a-ti da seama care iti este piata si sa intelegi cat mai bine de ce faci ceea ce faci. Apoi investeste in promovare si comunicare.

Va invitam sa urmariti emisiunea pentru a afla mai multe despre:
– Povestea NO.MAD Talks
– Inceputuri si provocari
– Misiune si valori
– Cum să-ți dai demisia și să pleci pe cont propriu
– Viata de Freelancer in Romania
– Pasiune sau business
– Freelancer vs. Agentie

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din Romania unde antreprenorii discuta, impartasesc povesti, provocari si solutii reale pentru performanta in mediul de business Romanesc. Stim ca din carti poti invata sa innoti teoretic, dar cand vei sari in bazin, apa, temperatura si cum reactionezi tu, sunt variabile pe care inveti sa le controlezi doar practicand inotul. Formatul Antreprenoriat & Startup isi propune sa ofere experinte cu aplicabilitate imediata si adaptate la mediul de afaceri Romanesc.

Ariadna Vlad
Ariadna Vlad este Knowledge Manager (KM) certificat de catre Institutul KM din Elvetia.Ariadna isi foloseste experienta acumulata in mai bine de 8 ani in jurul dezvoltarii strategiei si a activitatilor corespunzatoare pentru Managementul Cunostintelor (KM) din cadrul companiilor, urmarind obiectivul de a disemina bune practici si de a promova colaborarea.Obiectivele care guverneaza activitatea Ariadnei implica stimularea inovatiei si demonstrarea impactului major al unei bune structurari a informatiei in cadrul companiilor. Un alt aspect important pentru crearea unui mediu de colaborare este colectarea de cunostinte si informatii relevante iar apoi punerea acestora la dispozitia profesionistilor pentru a fi usor de gasit si folosit.

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT