More

  Antreprenoriat & Startup | Paul Ardeleanu – Fondator Speakers Club

  Paul Ardeleanu este fondator al Francizei Speakers Club, Speaker, Trainer si Presentations Coach.
  Paul a lucrat timp de 2 ani in cadrul firmei Coaching4You, firma codusa de Lorand Soares Szasz, dupa care si-a infiintat propria firma de training, Speakers Club.
  In cei 7 ani in care a livrat traininguri, Paul a avut ocazia sa interactioneze cu peste 8000 de persoane care au participat la cursurile sale, majoritatea fiind antreprenori, manageri sau liberi profesionisti.
  El are peste 1300 de ore de vorbit in fata publicului si peste 600 de ore de coaching 1-1 cu leaderi din diferite domenii.
  Paul a fost de 10 ori speaker la Business Days, cea mai mare conferinta de Business din Romania, si a avut ocazia sa apara ca speaker pe scena TEDx Bacau in 2014.

  In anul 2016 a lansat cartea „Prezinta cu Impact” care s-a dorit a fi un ghid al cursurilor sustinute.

  Am discutat cu Paul despre antreprenoriat, francize, business, public speaking si planuri de viitor.

  Paul ne-a povestit care au fost cateva dintre provocarile sale la inceputul experientei Antreprenoriale.

  Prima provocare a fost legata de cash-flow si in acel moment am inceput sa ma gandesc cum sa-mi cresc veniturile si aici m-a ajutat sistemul DCI.

  O alta provocare interesanta pe care am avut-o a fost cea a parteneriatului. Am cautat sa gasesc o persoana potrivita pentru afacerea mea si am facut un parteneriat cu un asociat. Dupa o foarte scurta perioada ne-am dat seama ca lucrurile nu functioneaza foarte bine si am ales ca fiecare sa mearga pe drumul lui.

  „Planurile de viitor sunt sa mergem cu cursurile noastre din ce in ce mai mult in zona de online, in limba engleza” ne-a spus Paul.

  Te invit sa urmaresti intalnirea cu Paul!