Acasă Dezvoltarea Afacerii Antreprenoriat & Startup Antreprenoriat & Startup | Sergiu Neguț, Business Growth Advisor

Antreprenoriat & Startup | Sergiu Neguț, Business Growth Advisor

Antreprenoriat & Startup | Sergiu Neguț, Business Growth Advisor

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din România unde antreprenorii discută, împărtășesc povești, provocări și soluții reale pentru performanța în mediul de business românesc.

Formatul Antreprenoriat & Startup își propune să ofere experiențe cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

Din Septembrie 2018 ne aflăm deja în al doilea sezon de educație antreprenorială “predată” în direct, fără montaje, de către oameni care au construit o afacere și pot împărtăși din culisele propriului business, vorbind aplicat, din practică!

Pe 18 Septembrie l-am invitat în studioul BiziLive TV pe Sergiu Neguț, Business Growth Consultant specializat în creștere antreprenorială și transformare organizațională, speaker și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Are la activ investiții ca Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2parale, Softelligence sau Intermedicas.
carturesti.ro

Până în 2011, Sergiu Negut a fost Director Executiv la Regina Maria, unde, alături de fondatorul clinicii, a contribuit la creșterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de creștere organică, dezvoltări green field și achiziții, inclusiv vânzarea de două ori a companiei către fonduri de investiții.

Este laureat speakerul anului Business Days, la categoriile Inovație și Inspirație, iar În viața personală, Sergiu este pasionat de alpinism.

“Eu cred că există valoare reală în incertitudine, în abilitatea de a susține mai multe opțiuni pentru mai mult timp, până când iei o decizie și se alege care sunt drumuri închise și care deschise.

Bucata asta este exact ce am învățat lucrand în companii antreprenoriale și forțând creșterea: incertitudinea e o valoare, nu un risc, e ceva ce trebuie să cultivi și să o fructifici.

Când fac pe consultantul în companii foarte mari și foarte stabile, care au nevoia această de certitudine, dar au nevoie să crească o cultură de inovație în interior, mesajul principal este despre a accepta eșecul ca parte esențială a procesului tău de dezvoltare.

Și despre a accepta și a răsplăti initiațiva, când am făcut ce trebuia să fac, chiar dacă nu a ieșit la final ce trebuia.

Ce am învățat lucrând în companii antreprenoriale și forțând creșterea este că incertitudinea este o valoare, nu un risc, e ceva ce trebuie să cultivi și să o fructifici.”

Pe 18 Septembrie, vom discuta LIVE cu Sergiu Neguț despre:

✅ Parcursul profesional și trecerea de la angajat la investitor
✅ Mindset și instrumente antreprenoriale
✅ Criterii de selecție pentru investiții
✅ Exit dintr-un business (de ce și când?)
✅ Oportunități și riscuri ca investitor

Misiunea noastra este sa oferim acces facil la educatie antreprenoriala, prin continut video #live unic si autentic!

Realizator și moderator: Eliza Nitescu
Sponsori Emisiune: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT