More

  Antreprenoriat & Startup | Victor Vișan | FormTex

  Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din România unde antreprenorii discută, împărtășesc povești, provocări și soluții reale pentru performanța în mediul de business românesc.

  Formatul Antreprenoriat & Startup își propune să ofere experiențe cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

  Dezvoltarea continuă și eliminarea tiparelor mentale care constituie opreliști, sunt o prioritate pentru Victor Vișan, un antreprenor care începând din 2009 a trecut deja prin câteva formule de business în căutarea rețetei potrivite pentru reușită în afaceri.

  Prima etapă în sfera antreprenoriatului a fost în cadrul unei companii de externalizare servicii vânzări. Din cauza obstacolelor semnificative care au blocat dezvoltarea firmei, a migrat într-o zonă de producție publicitară, unde a început prin a face intermediere și, ulterior, producție.

  În prezent, Victor Vișan este fondator FormTex și ajută afacerile să își expună mai bine imaginea publică, prin ajutorul sistemelor profesioniste de afișaj, particularitatea lor fiind aceea că sunt formate dintr-un print textil flexibil, mulat pe un schelet modular din aluminiu.
  www.formtex.ro

  Practic, de la o firmă care răspundea la nevoile punctuale ale clienților, Victor a dezvoltat o gamă de produse – FormTex. A făcut această alegere pentru că astfel poate controla procesul de producție si de punere pe piață – având un brand coerent cu anumite atribute bine stabilite.

  În businessul pe care îl conduce, Victor Vișan pune accentul pe dezvoltare în zona de management uman și de procese, având planuri mari de dezvoltare pentru FormTex: construirea unei hale proprii, precum și dezvoltarea regională și europeană a companiei.

  În viața personală, Victor este pasionat de alpinism.

  Pe 20 Iunie, Victor Vișan va fi prezent în studioul BiziLiveTV ca invitat la o nouă ediție a emisiunii Antreprenoriat & Start-up.

  Vom discuta LIVE cu Victor Vișan despre:

  ✅Parcursul antreprenorial
  ✅Mindset și instrumente antreprenoriale
  ✅Povestea FormTex
  ✅Începuturi și provocări
  ✅Echipă și planuri de extindere ale afacerii

  Realizator și moderator: Eliza Nițescu
  Sponsori Emisiune: Polti Romania e-cloth Romania