Acasă Business Antreprenoriat & Startup | Victor Vișan, FormTex, LIVE, 20/06/2018, ora 11:00

Antreprenoriat & Startup | Victor Vișan, FormTex, LIVE, 20/06/2018, ora 11:00

Antreprenoriat & Startup by BiziLive TV este este primul format #live din România unde antreprenorii discută, împărtășesc povești, provocări și soluții reale pentru performanța în mediul de business românesc.

Formatul Antreprenoriat & Startup își propune să ofere experiențe cu aplicabilitate imediată și adaptate la mediul de afaceri românesc.

Dezvoltarea continuă și eliminarea tiparelor mentale care constituie opreliști, sunt o prioritate pentru Victor Vișan, un antreprenor care începând din 2009 a trecut deja prin câteva formule de business în căutarea rețetei potrivite pentru reușită în afaceri.

Prima etapă în sfera antreprenoriatului a fost în cadrul unei companii de externalizare servicii vânzări. Din cauza obstacolelor semnificative care au blocat dezvoltarea firmei, a migrat într-o zonă de producție publicitară, unde a început prin a face intermediere și, ulterior, producție.

În prezent, Victor Vișan este fondator FormTex și ajută afacerile să își expună mai bine imaginea publică, prin ajutorul sistemelor profesioniste de afișaj, particularitatea lor fiind aceea că sunt formate dintr-un print textil flexibil, mulat pe un schelet modular din aluminiu.
www.formtex.ro

Practic, de la o firmă care răspundea la nevoile punctuale ale clienților, Victor a dezvoltat o gamă de produse – FormTex. A făcut această alegere pentru că astfel poate controla procesul de producție si de punere pe piață – având un brand coerent cu anumite atribute bine stabilite.

În businessul pe care îl conduce, Victor Vișan pune accentul pe dezvoltare în zona de management uman și de procese, având planuri mari de dezvoltare pentru FormTex: construirea unei hale proprii, precum și dezvoltarea regională și europeană a companiei.

În viața personală, Victor este pasionat de alpinism.

Pe 20 Iunie, Victor Vișan va fi prezent în studioul BiziLiveTV ca invitat la o nouă ediție a emisiunii Antreprenoriat & Start-up.

Vom discuta LIVE cu Victor Vișan despre:

✅Parcursul antreprenorial
✅Mindset și instrumente antreprenoriale
✅Povestea FormTex
✅Începuturi și provocări
✅Echipă și planuri de extindere ale afacerii

Realizator și moderator: Eliza Nițescu
Sponsori Emisiune: Polti Romania e-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Departamentul Financiar cu Mariana Burlacu | Condec Consulting

Mariana Xianmei are experienţă de peste 20 ani în domeniul financiar-contabil si fiscal, activând pe piaţa românească, la început ca free lancer, apoi, din...
video

ECO Antreprenor cu Elena Gaspar – Ion | Presedinte SNRB

Invitata emisiunii a fost Elena Gaspar-Ion - Presedinte SNRB - Sistemul National de Reciclare a Bateriilor.Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator –...
video

Educatie Financiara cu Mihai Bobocea | Purtător de cuvânt APAPR

Mihai Bobocea este purtător de cuvânt APAPR. Cu o experiență de 14 ani în zona fondurilor de pensii private, întâi ca jurnalist de business și...
video

UpGrade cu Mădălina Dobre si Andreea Purcaru

Andreea Purcaru se auto-caracterizează drept o tânără ambițioasă și motivată, aflată într-un proces constant de învățare. Este pasionată de antreprenoriat și start-upuri tech, în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT