Arta de a nu vinde! Andrei Dunuta | Fondator Speakings

Echipa BiziLive TV iși continua misiunea de a sprijini antreprenorii și mediul de afaceri. Aceasta criza a lovit mai multe industrii dar cu precadere zona de evenimente de business si networking, turism si servicii. Acest aspect a limitat interactiunea fizica intre antreprenori si evident a scazut identificarea de noi oportunitati de business.
Pentru Antreprenori, Freelanceri, Profesionisti, Angajati, Echipa noastra ofera o serie de Editii Speciale suport, pentru a depasi mai usor acesta criza.

Invitat special: Andrei Dunuta | Sales & Public Speaking Trainer

Din cuprinsul emisiunii:

✔️Arta de a nu vinde
✔️Tranziția departamentului de vânzari în era digitală
✔️Instrumente și tehnici noi de lucru în vânzări
✔️Profilului “Vanzatorului” de astazi și de mâine
✔️Cum să ceri recomandări
✔️Importanța networkingului
✔️Sesiune de întrebari și dezbatere liberă

Despre Andrei Dunuta

A inceput sa lucrez in vanzari pe cand avea 19 de ani si crede in continuare ca este domeniul care i se potriveste cel mai bine. Timp de 6 ani, a reusit sa construiasca cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe ale Citibank si Raiffeisen Bank.

In prezent este fondator al Self Trust Academy, companie care-si propune sa dezvolte oameni de vanzari iesiti din tipare.

Gandul cu care am pus bazele Self Trust Academy este ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si multe, multe altele. Asa ca le-am transformat pe fiecare dintre ele intr-un training separat.

Impreuna, training-urile Self Trust Academy ofera toate ingredientele pentru a deveni un om de vanzari extraordinar.

Andrei citeste des si divers si investeste constant in dezvoltarea sa.

De multe ori, noaptea ma gaseste exersand pentru a 10-a oara o prezentare sau luandu-mi notite din carti care m-au ajutat sa fac noi conexiuni. Daca e ceva din care n-o sa ma opresc niciodata, atunci cu siguranta invatarea este raspunsul.

Colaboreaza ca trainer motivational cu organizatia Salvati Copiii si este lector la Fundatia Calea Victoriei.

Andrei participa cu placere si la evenimente dedicate studentilor, cu scopul de a le oferi motive relevante pentru a ramane in Romania, dar si o imagine reala despre ce inseamna sa lucrezi in vanzari.

Oamenii de vanzari agresivi vorbesc incontinuu, iar oamenii asertivi intreaba mai mult decat vorbesc.

Emisiune Integrală

Cele mai noi emisiuni și evenimente:

Articole Corelate

Responses