Atelier Juridic| Constantin Anton Asociatia Romana de Franciza.

Costin Anton, Presedinte ARF | Asociatia Romana de Franciza, www.francizor.ro, membru in Institute for Small and Medium Sized Enterprises – Germany si Vice Presedinte al Black Sea Franchise Federation (Turcia).
Are experienta de peste 20 de ani in domeniul juridic (drept comercial, real estate, proprietate intelectuala), de peste 13 ani in franciza, iar de 5 ani este mediator si trainer autorizat.
In calitate de Presedinte al Asociatiei Romane de Franciza a intreprins numeroase actiuni de advocacy pentru imbunatatirea mediului de franchising, inclusiv pentru actualizarea legislatiei de profil, a coordonat si organizat evenimente dedicate bradingului si francizei (International Franchise and Branding Exhibition), seminarii si cursuri.

Prin legaturile stranse cu mediul academic autohton, a facilitat ca un numar de peste 1500 de studenti sa faca practica la diferiti francizori sau master francizati, dar si in cadrul ARF. Totodata, in scopul sustinerii pietei autohtone de profil, a dezvoltat cel mai important portal de franciza din tara, editeaza singura revista dedicata afacerilor la cheie, a militat ca franciza sa fie cheltuiala eligibila in programul Start Up Nation, a oferit sprijin si consultanta francizorilor romani aflati la inceput de drum, a participat la numeroase conferinte internationale in calitate de speaker sau ca invitat.

Am aflat din acest episod:

Ce prevede acum legea francizelor
▶️ Ce prevede proiectul de lege privind francizele. Ce se va modifica
▶️ De la ce apar de obicei conflicte intre francizor si francizat
▶️ Recomandari pe care Asociatia Romana de Franciza le face francizorilor
▶️ Recomandari pe care Asociatia Romana de Franciza le face francizatilor

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii