More

  Atelier Juridic cu Avocat Georgiana Trandafir

  Joi, 16 ianuarie, am organizat o noua ediție #live Atelierul Juridic.
  O emisiune realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
  Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

  Invitata speciala: Avocat Georgiana Trandafir

  Din cuprinsul emisiunii:
  – Fondurile europene pot fi un motor al dezvoltarii? Daca da, in ce conditii? – Cine are acces la finantarile nerambursabile?
  – Cand este util sa se apeleze la un avocat specializat in obtinerea de fonduri europene?
  – Cum trebuie cheltuiti banii europeni?
  – De ce absorbtia este atat de lenta/greoaie?

  Despre Avocatul Georgiana Trandafir

  Cu o experienta de peste 13 ani in serviciile de avocatura de business la cel mai inalt nivel, slefuita in urma lucrului in echipele unora dintre societatile de profil de top din Romania si a finalizarii cu succes a unor dosare care au devenit reper in domeniu, Georgiana Trandafir este, de peste cinci ani, Managing Partner al casei de avocatura Trandafir & Associates.

  Pasionata de profesia sa, are abilitati exceptionale de litigator, dezvoltate gratie experientei acumulate prin coordonarea si castigarea unor dosare care la prima vedere pareau o misiune imposibila, din industrii si arii de practica diverse. Nu intamplator, municipalitati, mari colosi industriali si nu numai au ales sa fie reprezentati de ea in instanta, apreciindu-i gandirea strategica si forta argumentarii.

  Principalele domenii in care Trandafir & Associates livreaza servicii juridice la nivel de excelenta sunt: litigii, drept imobiliar, achiziții publice si fonduri europene.