Acasă Emisiuni Live Atelier Juridic Atelier Juridic cu Bogdan Bularda

Atelier Juridic cu Bogdan Bularda

Atelierul juridic este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații, autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”.

Urmatoarea emisiune va fi pe 20 iulie 2018 in direct la BiziLive TV de la ora 10:00 AM. Tema emisiuni va fi “Importanta marcilor in afaceri”

Invitatul nostru va fi Bogdan Bularda, avocat si șef Departament marci Agenția de proprietate intelectuală Nomenius (Inregistrare marci – Nomenius.ro) , cu care vom discuta despre importanta marcilor si inregistrarea acestora pentru afacerile din Romania, cat si despre cazuri cand marcile sunt response la inregistrare.

Vom vorbim LIVE despre:

•Importanta marcilor in afaceri
•Ce este marca si ce presupune procedura de inregistrare
•Cand este recomandat sa se inregistreze marca si cand este obligatoriu
•Care sunt pasii pe care trebuie sa ii faca o societate pentru a reusi sa isi inregistreze marca
•Care sunt motivele pentru care se resping la inregistrare marcile
•Care sunt taxele care trebuie achitate pentru inregistrarea marcii
•Nivelele de protectie (marci nationale, europene, internationale)

 

 

Va asteptam live cu intrebari si comentarii :).

Pagina eveniment LIVE: BiziLive TV

Sponsori emisiune: Polti Romania , e-cloth Romania

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii