More

  Atelier Juridic cu Bogdan Chiriţoiu | Consiliul Concurenţei

  Vineri 13 decembrie ora 11:00, organizam o noua ediție #live Atelierul Juridic, despre
  O emisiune realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
  Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.
  ——————————————
  Invitat special:
  Bogdan Chiriţoiu | Preşedinte al Consiliul Concurenței

  —————————————–
  Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Faptele anticoncurentiale
  ✅ Controale si cum se desfasoara acestea
  ✅ Amenzile aplicate
  ✅ Ce conduita ar trebui sa adopte societatile
  ——————————————
  👉 Despre Bogdan Chiriţoiu

  Este Preşedinte al Consiliului Concurenţei din mai 2009
  Absolvent al Facultatii de Medicina, Universitatea ”Carol Davila” din Bucureşti, a urmat cursuri de master la London School of Economics and Political Science, precum şi la Central European University din Budapesta. Are un doctorat în economie la Academia de Studii Economice, Profilul Relatii Economice Internationale.
  În perioada 2005 – 2009 a ocupat a fost Consilier de stat în cadrul Administratiei Prezidentiale, în cadrul Departamentelor de Politici Economice si Sociale” şi “Planificare si analiza politica”.
  Are o bogată experienţă în domeniul politicilor publice şi al managementul proiectelor, el detinand funcţii de coordonator pentru proiecte Phare (coordonator de proiecte în managementul conflictelor, seminarii de instruire pentru candidaţii şi activiştii politici tineri, etc.), evaluator pe programul Access, consultant al Delegaţiei Comisiei Europene pentru programul Europa, evaluator pentru programul Phare Coeziune, Dezvoltarea Serviciilor Sociale, expert local (ADR7) pentru promovarea campaniei Phare – Schema de Dezvoltare a Resurselor Umane.

  ——————————————
  👉 Despre Realizatoarea Emisiunii

  Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații, autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”. La sfarsitul anului 2018, Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații coordonata de Elena, a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation.