Marti 26 noiembrie ora 11:00, organizam o noua ediție #live Atelierul Juridic, despre proiectare si siguranta la incendii.
O emisiune realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.
Invitat special:
Horia Nicolescu – General Manager SIGURA

Din cuprinsul emisiunii:

✅ Ce societati trebuie sa obtina autorizatia ISU de securitate la incendiu?
✅ Ce sunt scenariile de securitate la incendiu?
✅ Care sunt pasii pentru obtinerea autorizatiei ISU de securitate la incendiu?
✅ Cand trebuie sa apelam la un specialist pentru intocmirea Documentatiei Tehnice pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie?
✅ Care sunt consecintele in cazul in care nu se obtine autorizatia ISU de securitate la incendiu?

Despre Horia Nicolescu

Domnul Horia Nicolescu este senior arhitect cu peste 45 de ani de experienta in arhitectura industriala, cercetare, proiectare si siguranta la incendii. In prezent, Presedinte al grupului de firme SIGURA, responsabil cu strategia si implementarea in firmele grupului a celor mai moderne materiale, echipamente si sisteme de siguranta la foc, cu consultanta si formarea personalului in acest domeniu. Fondator si Presedinte al APROCOR – Asociatia Romana pentru Promovarea Constructiilor care utilizeaza Tehnologii Rapide de Executie. Membru Fondator si Vice-Presedinte al ASI – Asociatia pentru Securitate la Incendiu.


Despre Realizatoarea Emisiunii

Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații, autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”. La sfarsitul anului 2018, Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații coordonata de Elena, a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation.