Publicitate
Atelier Juridic cu Monica Cadogan | CEO Vivre.

Monica Cadogan, CEO si cofondator Vivre, unul dintre cei mai energici oameni de afaceri din Romania.

Monica Cadogan - CEO Vivre Deco interviu BiziLIVE TV | Atelier Juridic
Monica Cadogan – CEO Vivre Deco interviu BiziLIVE TV | Atelier Juridic


Impinsa de mult entuziasm pentru antreprenoriat, cu o experienta vasta in mediul de afaceri, a pornit la drum in aceasta lume la doar 23 de ani.

Monica Cadogan CEO VIvre-Deco ofera antreprenorilor cele mai importante sfaturi juridice cand vine vorba de politica de retur

In 2012 a pus bazele unui magazin online de produse de mobilier si decoratiuni, care in cei 7 ani de la lansare a castigat statutul de lider in Europa Centrala si de Est.
Prezenta Vivre in cele 9 tari europene reprezinta dovada succesului obtinut de catre compania care reuseste sa livreze peste 3.5 milioane de produse anual. Vivre.ro isi intampina in fiecare zi clientii cu noi colectii inspirationale zeci de mii de produse unice.

Mediul in care „inotam” cu totii, respectiv comertul online si notiuni care impacteaza mult datele personale, vanzarea la distanta, sunt acum in transformari importante.

Am aflat din acest episod:

– Cat de importanta este solutionarea litigiilor care pot sa apara intre consumatori si companie si cat de frecvente sunt acestea?
– Care este politica de retur si cum gestionati eventualele situatii care apar, atat la clienti, cat si la companiile de curierat?
– Cat de greu este din punct de vedere juridic sa vinzi la distanta?
– Care este politica companiei cu privire la evenimentele de reduceri?

Monica Cadogan - CEO Vivre Deco interviu BiziLIVE TV
Monica Cadogan – CEO Vivre Deco interviu BiziLIVE TV | Atelier Juridic

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Publicitate