More

  Atelier Juridic cu SCA Grecu si Asociatii | Ep 02

  Va invitam la o noua ediție a emisiunii Atelierul Juridic.
  O emisiune realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
  Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.Vor fi abordate subiecte legate de deschiderea unui nou business – Termeni si Conditii pentru magazine on line, inregistrarea de noi marci, autorizatii si avize, contracte dar si subiecte legate de perioada dificila ce urmeaza din punct de vedere economic – recuperari creante, insolvente sau concedieri.
  **********************************
  ⚖️ Despre Echipa de profesioniști Grecu & Asociatii

  Grecu & Asociații reunește o echipă de avocați profesioniști, care acoperă arii diverse de expertiză, toate aceste arii fiind interconectate de faptul că sunt direct aplicabile tuturor business-urilor.
  Astfel, de la drept comercial, dreptul muncii, contracte, GDPR, proprietate intelectuală, până la negocieri și litigii complexe, autorizări privind dispozitive medicale ori controale ale Consiliului Concurenței și francize, profesioniștii G&A sunt mereu pregătiți să pună la dispoziția clienților resursele multidisciplinare pe care le dețin, pentru obținerea celor mai bune rezultate.
  Pe lângă o foarte bună cunoaștere a legislației și a practicii în domeniile în care activează, fiecare avocat din echipă are un mindset antreprenorial, urmărind să găsească soluții out of the box, particularizate pe situația fiecărui business ori caz în parte.
  Tocmai pentru acest motiv, înainte de a analiza potențialele soluții juridice, facem toate eforturile pentru a ne asigura că înțelegem și cunoaștem în profunzime afacerea fiecărui client.

  Despre Av. Bogdan Bularda
  Top expertiză: Dreptul Proprietății Intelectuale, Concurență neloială
  Bogdan este specializat în dreptul proprietăţii intelectuale, ocupându-se atât de consultanţa juridică privind înregistrarea și protejarea mărcilor, brevetelor de invenție și desenelor/modelelor industriale, cât și de domenii conexe, precum domeniul francizelor, al contrafacerii şi al concurenţei neloiale.
  Bogdan coordonează şi supraveghează toate procedurile administrative în faţa Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci – OSIM, European Union Intellectual Property Office – EUIPO, World Intellectual Property Organization – WIPO sau al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor – ORDA, asistând clienţii în negocieri, în vederea încheierii de contracte sau a desfăşurării litigiilor în faţa instanţelor de judecată sau de arbitraj.