More

  Atelier Juridic cu SCA Grecu si Asociatii | Ep.04

  In fiecare luni de la ora 18.00, va invitam sa urmariti emisiunea Atelierul Juridic.
  O emisiune realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
  Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.
  Vor fi abordate subiecte legate de deschiderea unui nou business – Termeni si Conditii pentru magazine on line, inregistrarea de noi marci, autorizatii si avize, contracte dar si subiecte legate de perioada dificila ce urmeaza din punct de vedere economic – recuperari creante, insolvente sau concedieri.

  Despre Echipa de profesioniști Grecu & Asociati

  Grecu & Asociații reunește o echipă de avocați profesioniști, care acoperă arii diverse de expertiză, toate aceste arii fiind interconectate de faptul că sunt direct aplicabile tuturor business-urilor.
  Astfel, de la drept comercial, dreptul muncii, contracte, GDPR, proprietate intelectuală, până la negocieri și litigii complexe, autorizări privind dispozitive medicale ori controale ale Consiliului Concurenței și francize, profesioniștii G&A sunt mereu pregătiți să pună la dispoziția clienților resursele multidisciplinare pe care le dețin, pentru obținerea celor mai bune rezultate.
  Pe lângă o foarte bună cunoaștere a legislației și a practicii în domeniile în care activează, fiecare avocat din echipă are un mindset antreprenorial, urmărind să găsească soluții out of the box, particularizate pe situația fiecărui business ori caz în parte.
  Tocmai pentru acest motiv, înainte de a analiza potențialele soluții juridice, facem toate eforturile pentru a ne asigura că înțelegem și cunoaștem în profunzime afacerea fiecărui client.

  Despre Av. Georgiana Trifan


  Top expertiză: Dreptul publicității; Dreptul consumatorului; Etichetare; Sănătate & Farma; E-commerce, Dreptul Muncii, GDPR
  Georgiana este specializată în domeniul de e-commerce, al protecției datelor cu caracter personal, dreptului publicității și al consumatorului, dreptul muncii, sănătate & farma, oferind consultanță juridică și reprezentare în fața autorităților și a instanțelor de judecată clienților din variate domenii.
  În domeniul sănătate & farma, Georgiana este direct implicată în activitatea de asistență juridică privind reglementarea și conformitatea pentru producători și distribuitori de medicamente fără prescripție medicală, produse cosmetice, dispozitive medicale și suplimente alimentare, asigurând inclusiv reprezentare în fața autorităților în cadrul procedurilor de notificare sau după caz, obținere/preschimbare aviz de funcționare: Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, Ministerul Sănătății și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare- IBA București.