Acasă Articole Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.
 
➡️Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor.
➡️Despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.
Atelierul juridic este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”.Invitata emisiunii este Nicoleta Raduta, Executor Judecatoresc in cadrul Birou Executor Judecătoresc Răduță Nicoleta.

Biroul Executorului Judecătoresc Nicoleta Răduță desfășoară activități de executare silită pe raza municipiul București și a județelor Teleorman, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Ilfov.
Serviciile oferite:
Punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii (executari directe – evacuari, puneri in posesie, granituiri etc -, executari indirecte – urmariri mobiliare si imobiliare a creantelor-, popriri), notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, recuperarea pe cale amiabila a creantelor, aplicarea masurilor asiguratorii, constatarea unor strari de fapt, oferte de plata si orice alte acte sau operatiuni date prin lege in competenta executorului judecatoresc.

Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor, despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.

Va asteptam LIVE cu intrebari si comentarii!

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT