Acasă Articole Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.
 
➡️Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor.
➡️Despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.
Atelierul juridic este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”.Invitata emisiunii este Nicoleta Raduta, Executor Judecatoresc in cadrul Birou Executor Judecătoresc Răduță Nicoleta.

Biroul Executorului Judecătoresc Nicoleta Răduță desfășoară activități de executare silită pe raza municipiul București și a județelor Teleorman, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Ilfov.
Serviciile oferite:
Punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii (executari directe – evacuari, puneri in posesie, granituiri etc -, executari indirecte – urmariri mobiliare si imobiliare a creantelor-, popriri), notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, recuperarea pe cale amiabila a creantelor, aplicarea masurilor asiguratorii, constatarea unor strari de fapt, oferte de plata si orice alte acte sau operatiuni date prin lege in competenta executorului judecatoresc.

Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor, despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.

Va asteptam LIVE cu intrebari si comentarii!

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschiv
Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Must Read

video

Webinar cu Robert Kiyosaki BiziLIVE TV

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE

DILIGENTA IN INCHEIEREA CONTRACTELOR – CUM SA FACI PROPRIUL DUE DILLIGENCE   Este un fapt binecunoscut acela ca, pe masura ce un contract este mai bine...
video

La Prima Afacere episod 4 cu Anca Alina Ionescu -Fondator Program Sănătate “Tânăr și Sănătos”

Află din acest epidod video La prima afacere cum a depașit Anca Alina Ionescu primele provocari si ce soluții recomandă pentru prima afacere.
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anca Iovan – Financial Intelligence

https://youtu.be/DDJ1ARf69Ks E foarte important sa stii de unde sa te informezi, mai ales in mediul de business. Acest aspect are o influenta asupra succesului afacerii...
video

La Prima Afacere episod 3 cu Cristian Găvan – Fondator MAM Bricolaj

Marja de profit a crescut de la 5% la 10%, iar nu­mărul de angajaţi s-a majorat de la 58 la 62“, spune Cris­tian Găvan, acţio­narul MAM Bricolaj.

12 000 + abonați, studii de caz, invitații la evenimente premium si webinarii