Acasă Articole Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.
 
➡️Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor.
➡️Despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.
Atelierul juridic este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”.Invitata emisiunii este Nicoleta Raduta, Executor Judecatoresc in cadrul Birou Executor Judecătoresc Răduță Nicoleta.

Biroul Executorului Judecătoresc Nicoleta Răduță desfășoară activități de executare silită pe raza municipiul București și a județelor Teleorman, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Ilfov.
Serviciile oferite:
Punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii (executari directe – evacuari, puneri in posesie, granituiri etc -, executari indirecte – urmariri mobiliare si imobiliare a creantelor-, popriri), notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, recuperarea pe cale amiabila a creantelor, aplicarea masurilor asiguratorii, constatarea unor strari de fapt, oferte de plata si orice alte acte sau operatiuni date prin lege in competenta executorului judecatoresc.

Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor, despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.

Va asteptam LIVE cu intrebari si comentarii!

Sponsorii emisiunii: Polti Romaniae-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp – Andreea Maria Paul – Fondator INACO

Antreprenoriat & StartUp - Andreea Maria Paul - Fondator INACO. Andreea Paul este conferențiar univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale din ASE București,...
video

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors

Educatie Financiara cu Roxana Mircea | REI Finance Advisors. Roxana Gena Mircea Mircea are peste 10 ani experienta in domeniul consultantei fondurilor europene si schemelor...
video

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD

Antreprenoriat Sanatos cu Nicoleta Magargiu | CASA JAD. Nicoleta Magargiu este Co Fondator CASA JAD. Fondat in 2019, CASA JAD este un brand premium de aparatura...
video

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image

Antreprenoriat Online cu Cristina Adam | Co Owner Total Image. Cristina Adam este fotograf profesionist, specializata in fotografia de portet, ea aduce in imaginile pe...