More

  Atelierul Juridic cu Executor Judecatoresc Nicoleta Raduta.

   
  ➡️Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor.
  ➡️Despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.
   
  Atelierul juridic este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.
  Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

  Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”.Invitata emisiunii este Nicoleta Raduta, Executor Judecatoresc in cadrul Birou Executor Judecătoresc Răduță Nicoleta.

  Biroul Executorului Judecătoresc Nicoleta Răduță desfășoară activități de executare silită pe raza municipiul București și a județelor Teleorman, Ialomița, Giurgiu, Călărași și Ilfov.
  Serviciile oferite:
  Punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii (executari directe – evacuari, puneri in posesie, granituiri etc -, executari indirecte – urmariri mobiliare si imobiliare a creantelor-, popriri), notificarea actelor judiciare si extrajudiciare, recuperarea pe cale amiabila a creantelor, aplicarea masurilor asiguratorii, constatarea unor strari de fapt, oferte de plata si orice alte acte sau operatiuni date prin lege in competenta executorului judecatoresc.

  Vom discuta despre provocarile pe care le intampina creditorii atunci cand initiaza executarea silita a debitelor, despre perioada necesara executarii, despre debitori nemultumiti si ce pot acestia sa faca in cazul in care executarea intreprinsa impotriva lor este ilegala si despre cadrul legal al executarii silite.