Acasă Dezvoltarea Afacerii Atelier Juridic Atelierul juridic - Oana Cociasu - Presedinte RAC

Atelierul juridic – Oana Cociasu – Presedinte RAC

Atelierul juridic – Oana Cociasu – Presedinte RAC

Atelierul juridic este o emisiune marca BiziLive TV realizata in coproductie cu SCA Grecu și Asociații, despre lumea juridica cu noutatile si provocarile ei.

Ne vom concentra pe dreptul afacerilor si vom discuta despre clauzele contractuale, despre proprietatea intelectuala, regulamente interne si concedieri, dreptul publicitatii si alte teme de interes pentru oamenii de afaceri.

Gazda emisiunii este Elena Grecu, avocat partener la SCA Grecu și Asociații autoare si coautoare a cartilor “Marcile comunitare”, “Ghidul contractelor pentru antreprenori” si “Cum sa te promovezi in mod legal sau Dreptul publicitatii”.

 

Invitata emisiunii este Oana Cociasu, Presedinte RAC (Consiliul Roman pentru Publicitate).
Consiliul Roman pentru Publicitate sau Romanian Advertising Council (RAC) este o organizatie profesionala, non-guvernamentala, non profit si independenta.

Activitatea de baza a Consiliului este autoreglementarea in publicitate.

Activitatea Consiliului Roman pentru Publicitate se bazeaza pe Codul de Practica in Publicitate, elaborat de membrii sai. Codul reprezinta un set de reguli etice de respectat de catre toti cei implicati in domeniul publicitatii si in orice forma de comunicare comerciala. Scopul documentului este sa sprijine dezvoltarea unui mediu de afaceri decent si onest in Romania prin oferirea unui ghid de forma si continut pentru o informare corecta, cinstita si decenta fata de consumator si industrie.

RAC are 74 de membri: companii, agentii de publicitate, media si asociatii profesionale si a incheiat parteneriate cu CNA, Ministerul Finantelor Publice si ANPC.

In cadrul emisiunii vom discuta despre:
– Publicitatea etica
– Ce trebuie sa faca o societate pentru a respecta regulile unei publicitati oneste
– Autoreglementare in publicitate si parteneriatele pe care RAC le are cu institutiile statului

Va asteptam LIVE cu intrebari si comentarii!

Sponsorii emisiunii: Polti Romania, e-cloth Romania

Constantin Paraschivhttps://www.bizilive.ro/
Constantin Paraschiv este antreprenor si co-fondator BiziLIVE TV. Misiunea sa este să creeze valoare pe termen lung pentru organizații și clienți.

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Mihai N Tudorică | Project manager ARC

Mihai N. Tudorică - project manager - Noi Initiative, Asociatia pentru Relatii Comunitare. Mai sunt numit si activist civic si sunt co-fondator al grupului de...
video

Atelier Juridic cu Georgiana Voinea | Geoffan Expert Consult

Georgiana Voinea a fondat compania Geoffan Expert Consult in urma cu 7 ani din dorinta de ajuta antreprenorii sa desluseasca hatisul legislativ din domeniul...
video

Tell me Your Story cu Marius Bostan | Iniţiatorul RePatriot

Marius Bostan este iniţiatorul proiectului Repatriot. Marius Bostan a inițiat mai multe companii, este un investitor în serie și pe piața de capital, are o...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Oana Stoianovici

Oana Stoianovici are o experiență de peste 14 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT