Acasă Familie & Stil de Viață Beauty & Fashion Beauty & Fashion cu Isabela Vasile si Mirela Vescan

Beauty & Fashion cu Isabela Vasile si Mirela Vescan

Beauty & Fashion cu Isabela Vasile si Mirela Vescan.

Isabela Vasile este Antreprenor. Este ownerul Rouge Media Romania. De aproape 16 ani este Fondator si Organizator consacrat de evenimente profesionale in domeniul Beauty, Spa si Medical Estetic in Romania.
Portofoliul ei cuprinde expozitiile beauty Cosmobeauty (11 editii) si Makeup Forum (2 editii) si evenimentul international de business & networking Termalia (3 editii), dar si zeci de evenimente de lansare pe piata romaneasca si campanii de marketing pentru branduri beauty, spa, medicale sau de design.
Absolventa a Universitatii Bucuresti, Isabela Vasile are un parcurs ca redactor sef al revistelor Privirea, Confort Magazin, Les Nouvelles Esthetiques dar si o suita de studii care cuprinde un masterat si o serie de cursuri postuniversitare in Antropologie, Design Interior, Management Organizational, Comunicare si Managementul Resurselor Umane.

Mirela Vescan este make-up artist cu o experienta de 27 de ani in machiaj si mai mullt de 15 premii nationale.
Portofoliul Mirelei include: peste 500 de coperti de revista, cateva mii de sedinte foto, editoriale de beauty si de moda si peste o mie prezentari de moda.
“Am lucrat cu majoritatea designerilor din tara si am format acum 20 de ani, prima echipa de make-up artisti din tara.
Am realizat machiaje pentru: festivaluri de moda, videoclipuri muzicale, reclame, film, emisiuni tv…pe aproape toate statiile din tara.
Am propria scoala de machiaj, Mirela Vescan Make-up Academy – O scoala de machiaj cu metoda de predare unica, un curs serios unde se intalnesc teoria, practica si evenimentele speciale.”

Am aflat din acest episod:

– Povestea Rouge Media
Cosmobeauty, Termalia si Makeup Forum
Mirela Vescan Make-up Academy
– Dezvoltarea pietei de Beauty din Romania
– Tendinte Beauty 2019

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

NEXT: educatia viitorului cu Corina Popa | Școala de gramatică

Corina Popa – activist în educație, fondator al Școlii de gramatică. Corina este președinte al organizației InterEDU, consilier pe probleme de educație la Parlamentul României...
video

Antreprenoriat Cultural cu Cristian Diaconescu | Diplomat

Diaconescu Cristian este diplomat, de formaţie juridică. În 1983 a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti, iar în 2007 a obţinut titlul de doctor în...
video

12 Antreprenoriat Sanatos cu Traian Titirisca | Nefumatori.ro

Traian Titirisca este intiatorul programului Nefumatori.ro - un proiect adresat fumătorilor care vor să se lase de fumat. Și eu am fost fumător Cât am fost...
video

Educatie Financiara cu Alexandru Păunescu | CSALB

Alexandru Paunescu este reprezentantul Băncii Naționale în Colegiul de Coordonare al CSALB și totodată purtătorul de cuvânt al Centrului de Soluționare a Litigiilor în...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT