Acasă Familie & Stil de Viață Beauty & Fashion Beauty & Fashion cu Isabela Vasile si Mirela Vescan

Beauty & Fashion cu Isabela Vasile si Mirela Vescan

Beauty & Fashion cu Isabela Vasile si Mirela Vescan.

Isabela Vasile este Antreprenor. Este ownerul Rouge Media Romania. De aproape 16 ani este Fondator si Organizator consacrat de evenimente profesionale in domeniul Beauty, Spa si Medical Estetic in Romania.
Portofoliul ei cuprinde expozitiile beauty Cosmobeauty (11 editii) si Makeup Forum (2 editii) si evenimentul international de business & networking Termalia (3 editii), dar si zeci de evenimente de lansare pe piata romaneasca si campanii de marketing pentru branduri beauty, spa, medicale sau de design.
Absolventa a Universitatii Bucuresti, Isabela Vasile are un parcurs ca redactor sef al revistelor Privirea, Confort Magazin, Les Nouvelles Esthetiques dar si o suita de studii care cuprinde un masterat si o serie de cursuri postuniversitare in Antropologie, Design Interior, Management Organizational, Comunicare si Managementul Resurselor Umane.

Mirela Vescan este make-up artist cu o experienta de 27 de ani in machiaj si mai mullt de 15 premii nationale.
Portofoliul Mirelei include: peste 500 de coperti de revista, cateva mii de sedinte foto, editoriale de beauty si de moda si peste o mie prezentari de moda.
“Am lucrat cu majoritatea designerilor din tara si am format acum 20 de ani, prima echipa de make-up artisti din tara.
Am realizat machiaje pentru: festivaluri de moda, videoclipuri muzicale, reclame, film, emisiuni tv…pe aproape toate statiile din tara.
Am propria scoala de machiaj, Mirela Vescan Make-up Academy – O scoala de machiaj cu metoda de predare unica, un curs serios unde se intalnesc teoria, practica si evenimentele speciale.”

Am aflat din acest episod:

– Povestea Rouge Media
Cosmobeauty, Termalia si Makeup Forum
Mirela Vescan Make-up Academy
– Dezvoltarea pietei de Beauty din Romania
– Tendinte Beauty 2019

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise

Antreprenoriat Civic cu Matei Sumbasacu | Co Fondator al Re:Rise De profesie inginer structurist, Matei este președinte și co-fondator al Re:Rise – Asociația pentru Reducerea...
video

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest

Antreprenoriat & Parenting cu International School of Bucharest. Mădălina Cioc este Director de Admiteri și Comunicare la International School of Bucharest, școală internațională care urmează...
video

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach

Antreprenoriat & Parenting cu Florina Badea | Blogger si Coach. Florina Badea este Health & Food Coach, healthy lifestyle blogger, trainer . De formație educator și...
video

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational

Tell me Your Story cu Gáspár György | Psihoterapeut relational. Gáspár György este expert național și formator de opinie în sănătate relațională. Psiholog clinician și psihoterapeut...