Laura Calin este fondator V fair, targ de design contemporan si cultura vintage, cofondator Yoga City.
De mica mi-am dorit sa fac ca lucrurile sa se intample, sa organizez evenimente, sa ma implic, sa aduc un proiect de la idee la finalizare.
In timp design-ul s-a impletit cu yoga si viata mea s-a impartit intre proiectele de design si cele care vorbesc de viata santoasa, wellbeing, yoga si cosmetice organice.
Creativitatea, frumosul si constientizarea vietii atent traite s-au reflectat in proiectele in care sunt implicata si toate sunt povestite pe canalul meu de youtube si pe site-ul care imi poarta numele.
Sunt un antreprenor care se doreste a fi o inspiratie, imi impartasesc experienta, realizarile si esecurile, ce am invatat din cele traite.
V fair are 11 ani de existenta, a ajuns sa fie un proiect care lanseaza designeri, organizeaza workshop-uri cu speakeri internationali renumiti, lanseaza burse la institutii internationale de profil, aduce intr-un weekend de forta, in acelasi loc, sute de designeri, studentii de la 3 universitati de arte si design si un public numeros si elevat.
Yoga City este un proiect educational, care vorbeste despre yoga, are o comunitate crescuta cu multa atentie, se implica in multe actiuni si aduce informatia necesara despre yoga in timpurile pline pe care le traim. Este despre mai putin si mai bine, despre atentie, constientizare, implicare si cunoastere.

Am discutat cu Laura despre:

V fair, design contemporan si cultura vintage
Promovarea brandurilor, designerilor și artiștilor locali
Cum sa-ti construiesti un brand in industria creativa
Care sunt canalele de promovare care functioneaza cel mai bine pentru aceasta industrie
Despre atentie, constientizare, implicare si cunoastere