Bizi Juniors cu Natalia Moise & Luca Pop-Iorgu.

Natalia Moise are 13 ani si locuieste in Bucuresti. Adora sa cante – urmeaza cursuri de canto de la varsta de 5 ani. II plac plimbarile in aer liber, dansul si activitatile in echipa. Este sociabila, vesela, creativa si comunicativa. Practic, camera de luat vederi este prietena ei. Iubeste animalele. Va debuta ca prezentator in cadrul emisiunii „RISE & SHINE” care se va lansa la inceputul lunii iulie in capitala.
Stie ca scoala romaneasca are multe de rezolvat si este bucuroasa sa fie una din vocile care vor produce schimbarea viziunii invatamantului din Romania.

Luca Pop-Iorgu are 12 ani si locuieste in Corbeanca. de la varsta de 4 ani a fost implicat in numeroase activitati extrascolare care au legatura cu dezvoltarea personala. Ii place muzica, canta la chitara, pian si voce, face cursuri de actori, a avut aparitii la tv si pe scene de teatru. Adora inotul.
In luna iulie ii veti cunoaste activitatea de prezentator si reporter in cadrul emisiunii pentru copii „RISE & SHINE”, o emisiune de info-entertainment, unica din Romania care va emite la nivel international.
Are multe de spus in legatura cu invatamantul de la noi si este bucuros sa impartaseasca cu voi, dar mai ales sa fie parte din noul trend al schimbarii.

Continuam dezbaterea despre scoala viitorului punand in oglinda educatia urbana si educatia rurala: oportunitati, sanse, viziune, strategii adaptate prezentului.
De asemenea, vom vorbi despre scoala privata vs scoala de stat, cum arata o saptamana in ambele scoli, sisteme de notare, provocarile invatatului.

Pentru inspirație suplimentară iți recomandăm și alte episoade video pentru dezvoltarea afacerii