BiziHub lanseaza incepand cu luna mai 2020, un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii si vizitatorii platformei

Bizihub lanseaza incepand cu luna mai 2020, un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii si vizitatorii platformei. Serviciul pune la dispozitia companiilor listate in platforma un nou instrument de marketing pentru recompensare si de stimulare prin promotii activate prin cupoane, direct in platforma.

0
37
bizihub | cupoane de reduceri
bizihub | cupoane de reduceri
Publicitate

Preocuparea pentru economisire s-a transformat in ultimii ani, din ce in ce mai mult intr-un comportament generalizat, fiecare dintre noi devenind receptiv la reducerile de care putem beneficia, atunci cand achizitionam produsele si brandurile cu care ne-am obisnuit sau pe care le apreciem.

Cunoscand acest aspect, Bizihub lanseaza incepand cu luna mai 2020, un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii si vizitatorii platformei. Serviciul pune la dispozitia companiilor listate in platforma un nou instrument de marketing pentru recompensare si de stimulare prin promotii activate prin cupoane, direct in platforma.

Suplimentar, dezvoltatorii platfomei au creat pentru clienti si vizatori o pagina dedicata campaniilor active cu vouchere sau cupoane de reduceri.

Astfel, oricine poate gasi pe site cupoane care vor ajuta la pregatirea listei de cumparaturi sau in descoperirea si achizitionarea de produse sau servicii, care beneficiaza de promotii speciale din partea producatorilor locali, organizatiilor sau comerciantilor listati in platforma.

Cupoanele de reduceri sunt foarte utile pentru promovarea unei afaceri/eveniment/ serviciu si pot determina mai rapid vizitatorii sa plaseze o comanda pentru a beneficia de reducerile de pret. 

Indiferent de tipul reducerii, fiecare cupon generat de comerciantii din platforma, poate fi folosit pentru a oferi clientilor beneficii diferite.

Printre beneneficii se pot numara:

  • Reduceri pentru toate produsele din site-ul tau
  • Reduceri pentru anumite categorii de produse/servicii – selectate de tine
  • Reduceri pe o perioada limitata de timp
  • Reduceri pentru o valoare minima a comenzii
  • Reduceri doar pentru anumiti clienti
  • Reduceri pentru comenzile viitoare

BiziLIVE TV si BIziHUB.ro ofera o suita de solutii pentru promovarea afacerilorpromovare digitală și un mix de expunere online, offline si media: Televiziune, Comunitate online, Networking si Evenimente. Acestea se adreseaza restaurantelor, magazinelor online, producatorilor locali, cafenelelor, distribuitorilor, companiilor de training si educatie sau profesiilor liberale.

BiziLive TV a lansat directorul online BiziHub.ro in luna aprilie, o platforma avansată care permite producătorilor, furnizorilor, distribuitorilor sau magazinelor online sa-si mareasca traficul si comenzile, cu ajutorul unor intrumente de marketing disponibile in platforma.

Deoarece mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, directorul online BiziHub.ro, oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă.

Planul de promovare include: articole, interviuri cu proprietarii și accesul la instrumentele de marketing online disponibile in platforma.

Publicitate