BiziLIVE TV a lansat o nouă emisiune LIVE denumită Departamentul Financiar

Vă invităm Luni în data de 29 iulie 2019 de la 20:00 la ediția #live Departamentul Financiar unde Cristi Tudorescu il are ca invitat pe Iancu Guda - Președintele AAFBR

0
201
Departamentul Financiar cu Iancu Guda Președintele AAFBR
Departamentul Financiar cu Iancu Guda Președintele AAFBR
Publicitate

Alaturi de o echipă de specialiști si experți, vă invităm să urmăriți saptămânal episoadele denumite generic “Departementul Financiar” unde vom discuta despre: contablitate și ce indicatori trebuie să urmărim pentru sănătatea sau vulnerabilitatea finaciară, finanțare, taxe, echilibrele finacariare și gestionarea eficientă capitalului de lucru.

Educatia finaciara antreprenorială, va face diferenta acum si in viitor, dintre succes sau esec!

Primele două ediții le regăsiți aici – Departamentul Financiar 

Primul Partener care s-a alăturat în seria de emisiuni LIVE este Cristi Tudorescu! – Consultant Financiar IMM-uri

cristi tudorescu - departamentul financiar BiziLIVE TV
Cristi Tudorescu – departamentul financiar BiziLIVE TV

Cu o experienta de peste 15 ani in piete financiare, investitii si consultanta, Cristi sprijină atât antreprenorii in faza de startup, cât și pe cei cu business-uri de talie medie sau mare sa iși pună in cifre și in bugete planurile și viziunea afacerii lor. Situația ideală pentru un business este aceea in care pasiunea fondatorilor este solid susținuta de cifrele financiare, iar atunci afacerea devine din ce in ce mai interesantă pentru diverse tipuri de finanțatori.

Cristi adresează nevoia antreprenorilor de a stapâni datele financiare din propria lor firmă, mai ales cand ele tind să devină copleșitoare. Un antreprenor stapân pe cifrele agregate, are o altă incredere in discuția cu partenerii de business. 

Intrebat de echipa BiziLIVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni?

Cristi raspunde:

” Mulți antreprenori cu experiență au declarat că dacă ar fi să reinceapă afacerea, ar vrea să stăpânească mult mai bine zona financiara. De asemenea, pe parcursul cresterii unei companii, menținerea unor echilibre poate asigura o creștere sustenabilă a business-ului. Prin seria de emisiuni Departamentul Financiar ne adresăm cu exemple atât startup-urilor cât și afacerilor care au deja un istoric de piață, pentru o dezvoltare sănătoasă a lor din punct de vedere financiar”

De ce ai ales să te alături ca partener in proiectul TV?

Cristi Tudorescu:

„Emisiunea Departamentul Financiar reprezintă o premieră in peisajul media online, cu impact in rândul antreprenorilor mici și mijlocii aflati in cautare de resurse informaționale pentru finanțele afacerii lor. Faptul că suntem o echipă de realizatori si colaboratori, mă determină să cred că putem avea un impact semnificativ in domeniul educației antreprenoriale.”

Vă invităm în data de 29 iulie 2019 de la ora 20:00 la ediția #live Departamentul Financiar unde Cristi Tudorescu il are ca invitat pe Iancu Guda – Președintele AAFBR și vor discuta despre:

Departamentul Financiar cu Iancu Guda Președintele AAFBR
Departamentul Financiar cu Iancu Guda Președintele AAFBR
  • Cei mai importanți indicatori financiari pe care să îi monitorizeze orice antreprenor mic sau mediu
  • Ce greseli financiare să evite antreprenorii si ce solutii există.
  • Cum detectezi o creștere nesustenabilă a afacerii.Va invitam să aflați mai multe detalii despre ediție aici 

România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană după numărul de IMM-uri active. (aproximativ 400.000 de IMM). În România sunt înregistrate 21,3 IMM-uri la o mie de locuitori, media fiind de 42,7 în UE.40% din IMM-uri sunt închise după 2 ani.Doar după 5 ani, numărul firmelor care și-au închis activitatea este în jur de 80%.

România este campionă la sportul insolvențelor, avand o medie a ultimilor cinci ani de aproape cinci ori mai mare decât ce se intamplă in regiune.

Exagerarea creditului comerciallipsa educației  financiare antreprenorialeconducerea afacerilor dupa “nas”  fără urmarirea indicatorilor financiari și modul de asumare irațională și calculată a riscurilor investiționale, fac ca IMM-urile din România sa fie fragile și sensibile la ciclurile economice. 

 

Publicitate