BiziLive TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba de UPGrade!

BiziLive TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba de UPGrade! 

199
UpGrade cu Ciprian Harabagiu | Managing Partner Decalex
UpGrade cu Ciprian Harabagiu | Managing Partner Decalex

BiziLive TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune LIVE! Este vorba de UpGrade!

Prin intermediul emisiunii “UpGrade” ne dorim sa oferim spectatorilor resurse pentru dezvoltarea continuă, recomandari și răspunsuri la intrebari care să îi poată sprijini în a crește și a fi mai buni, deoarece credem cu tărie că învățarea este cea mai bună investiție în sine pe care cineva o poate face.

 

Primul partener care s-a alăturat în seria de emisiuni LIVE este Paul Ardeleanu,  specialist în comunicare, autor a două cărți “Prezintă cu Impact” și ”Ghidul Afacerilor Online” și fondator al agenției ”Marketing Department”. 


Mai presus decât titulaturile sale, el este un om ambițios, pornit să facă o schimbare pozitivă în comunitate.

Întrebat de echipa BiziLVE TV de ce a ales să se implice în acest proiect, Paul Ardelenu răspunde:

 

 

 

“Am ales să mă implic în proiectul TV de educație online BiziLIVE TV, pentru că este un punct de referință in domeniul Dezvoltarii profesionale și personale in online.
Consider că prin BiziLIVE TV mesajul meu ar ajunge la mult mai multe persoane și aceștia ar putea să descopere mai mult despre această industrie.
Îmi doresc să aduc la vedere o industrie despre care nu prea s-a vorbit in online până acum și anume industria de eLearning.
Vreau sa tratăm subiecte precum: De ce este eLearning-ul eficient? Care este piața în România? Cum poate o persoană să beneficieze la maxim de conținutul dintr-o platformă de eLearning? Cum poate fi creat conținut pentru o platformă de eLearning? ” 

PRIMA EDIȚIE UpGRADE ARE LOC PE 9 IULIE DE LA 20:00 șI POATE FI VIZIONATA PE SITE IN SECțIUNEA LIVE 


În lumea aceasta în continuă schimbare sa fii o persoană adaptabilă, deschisă și dornică să învețe mereu ceva nou a devenit o necesitate. De asemenea, pe plan personal, să fii cea mai bună versiune a ta te ajută să te prezinți in fața celorlalți cu încredere și cu autenticitate.

La ce ajută să fim conștienți de punctele noastre forte și să definim cea mai bună versiune a noastra? Ne ajută la a vedea noi posibilitați și oportunitați, la a fi mai multumiți cu propria viața, ne ajută la a fi mai fericiți, la a avea relații mai durabile și nu în ultimul rând la un aspect pe care ni-l dorim cu toții – încrederea în sine și în forțele proprii.