BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Connect!

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Connect!

0
66
Publicitate

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze un nou format! Este vorba despre emisiunea Connect!

Este primul format #LIVE din Romania dedicat spiritului de asociere, parteneriatelor nationale si internationale, organizatorilor de conferinte si evenimente de business, construirii de comunitati, colaborarilor in spatiile de Co Working si stimularii ecosistemului antreprenorial prin programe de accelerare și incubare.

Prima editie se transmite #live pe 26 noiembrie de la 20:00 alaturi de Cristina Chiriac | Presedinte CONAF si va fi realizata de Constantin Paraschiv, antreprenor si producator de programe educative video dedicate dezvoltarii personale si afacerilor.

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau YouTube BiziLIVE TV.

Despre Formatul Emisiunii:

Construirea unei comunitati de afaceri (network) poate fi la fel de simpla ca invatarea alfabetului, dar necesita Focus, Hotarare si Perseverenta.
Va invitam la cel mai nou format LIVE dedicat dezvoltarii in mod corect a retelelor de contacte de afaceri, cu focus pe valori. Acestea sunt extrem de importante, fiind cele care determina stabilirea si calitatea colaboralilor viitoare.

Alaturi de Realizatorii Parteneri si Specialistii din industrie, vom afla cat de importanta este recomandarea in business, cum sa formam comunitati de succes si ce beneficii aduce apartenenta la un grup de antreprenori din diferite domenii.

Fie ca esti antreprenor sau manager al unei companii, emsiunea noastra te va ajuta sa imbunatatesti felul in care interactionezi cu clientii actuali si potentiali dar si cu alte persoane din comunitatea ta de afaceri.

Emisiunea poate fi urmarita acasa, la birou la o cafea. Va incurajam sa o impartasiti cu partenerii de afaceri, colegii, asociatii, astfel ii vom inspira si pe altii si vom construi impreuna Comunitati de Afaceri stabile si cu focus pe valori.

Despre realizatorul emisiunii:

De mai bine de 17 ani, de cand am inceput prima afacere, sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale.
Am experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. Am colaborat in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari si ne mandrim ca in prezent companiile noastre reprezinta in Romania si Europa Centrala si de Est 2 Branduri de Top in industriile lor. Este vorba despre legendarul Brand din Italia POLTI, denumit in Europa „The King of Steam” si e-cloth compania inovativa din UK care modifica in bine si in armonie cu planeta modul de curatere al casei.
Din dragoste pentru Educatie si Inovatie sociala, ma dedic de mai bine de 7 ani crearii de programe video educative dedicate antreprenorilor si dezvoltarii personale. Inca din 2013 am initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline.
Am sprijinit si fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cum ar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

La inceputul lui 2017 am fondat alaturi de o echipa de antreprenori #BIziLIVETV, prima televizune online de tip Live Streaming cu programe video educative, studii de caz si povești reale, cu peste 1, 5 Mil de vizualizari in 2018.

Misiunea noastra este sprijinirea mediul de afaceri, mediul ONG, afacerilor la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.
————————–——-
Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura

Publicitate