BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Doza de Vanzari!

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Doza de Vanzari!

0
69

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Doza de Vanzari!

Oamenilor le place sa cumpere! Nu sa le vinzi!
Pe măsură ce consumatorul modern invata cum sa respinga vanzarile si sa-si efectueze singur cumparaturile online, metodele si tehnicile de vanzare, fundamentate in decenii de studii si dezvoltare, trebuie adaptate la Era Digitala pe care o traversam.
Doza de Vanzari este un program video online oferit gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline. Impreuna putem ajuta la crearea profilului “Vanzatorului” de astazi si de maine.

Prima editie se transmite #live pe 15 noiembrie de la 11:00 alaturi de Adrian Cioroianu, Trainer Executive ACKnowledge Romania si va fi realizata de Constantin Paraschiv, antreprenor si producator de programe educative video dedicate dezvoltarii personale si afacerilor.

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau YouTube BiziLIVE TV.

 

Despre Formatul Emisiunii:

Esti Antreprenor, Freelancer, Director sau Agent de Vanzari? Afacerile depind de Vanzari si de felul in care te pregatesti si comunici cu potentialii si actualii tai clienti.

Cu ajutorul experientelor directe ale profesionistilor din domeniu, vom parcurge pasii procesului modern de vanzare si vom afla tehnici dovedite prin care sa ne imbunatatim abilitatile de vanzare si convingere, pentru a deveni vanzatori eficienti.

Vom invata cum sa construim relatii cu prospectii, sa ascultam si sa adresam intrebari pentru a afla nevoile acestora si sa finalizam vanzarea.

Relatiile durabile conduc catre loialitate si catre Funnel-ul de Vanzari profitabile si obtinerea de rezultate.

Despre realizatorul emisiunii:

De mai bine de 17 ani, de cand am inceput prima afacere, sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale.
Am experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. Am colaborat in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari si ne mandrim ca in prezent companiile noastre reprezinta in Romania si Europa Centrala si de Est 2 Branduri de Top in industriile lor. Este vorba despre legendarul Brand din Italia POLTI, denumit in Europa „The King of Steam” si e-cloth compania inovativa din UK care modifica in bine si in armonie cu planeta modul de curatere al casei.
Din dragoste pentru Educatie si Inovatie sociala, ma dedic de mai bine de 7 ani crearii de programe video educative dedicate antreprenorilor si dezvoltarii personale. Inca din 2013 am initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline.
Am sprijinit si fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cum ar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

La inceputul lui 2017 am fondat alaturi de o echipa de antreprenori #BIziLIVETV, prima televizune online de tip Live Streaming cu programe video educative, studii de caz si povești reale, cu peste 1, 5 Mil de vizualizari in 2018.

Misiunea noastra este sprijinirea mediul de afaceri, mediul ONG, afacerilor la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.
————————–——-
Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura