BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Expertii!

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Expertii!

0
190

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze un nou format! Este vorba despre emisiunea Expertii!

Prima emisiune se transmite #live pe 8 octombrie de la 18:00 alaturi de Dr. Ionut Leahu
si va fi realizata de Gina Matei, Coach pentru Profesii Liberale.
Cu peste 15 ani experienta in vanzari si in industria financiar bancara, Gina a sustinut constant dezvoltarea profesiilor liberale si a contribuit la cresterea a peste 5.000 de cabinete si societati in acest domeniu.

 

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau YouTube BiziLIVE TV

Participa la emisiune cu intrebari si comentarii!
Urmareste emisiunea Expertii!

Întrebată de echipa BiziLIVE TV: Ce ți-ai propus din punct de vedere educațional cu această serie de emisiuni?

Gina a raspuns: Am descoperit acum cativa ani ce inseamna puterea unei comunitati si cat de mult ne ajuta pe fiecare dintre noi in cresterea businessului. Practic, cu aceasta serie de emisiuni imi doresc ca antreprenorii din domeniul profesiilor liberale sa aiba acces la povestile de succes ale altor profesionisti si sa afle din „culisele” businessului lor acele amanunte care fac diferenta intre un business performant si restul. Sunt momente in care ne uitam in curtea vecinului si spunem: da, dar el a avut noroc sau a avut parinti care l-au ajutat sau etc, insa eu am descoperit in cei 14 ani de lucru cu profesiile liberale ca nu acestia sunt factorii care genereaza succesul. De cele mai multe ori este vorba despre un vis atat de puternic incat nimic nu te tine pe loc.
Sunt convinsa ca invatand din experientele celorlalti putem avea curajul sa ne stabilim obiective mai inalte si putem duce business-ul la urmatorul nivel de performanta.

De ce ai ales să te alături ca partener in proiectul TV? BiziLive 

Gina Matei: Am luat contact cu BiziLive ca invitat la o emisiune acum cateva luni si mi-a ramas in minte energia oamenilor de acolo. Ulterior am vrut sa le cunosc povestea si am descoperit ca se potriveste cu viziunea mea despre comunitate, despre invatare organizationala si despre cum putem creste impreuna.
Imi doresc ca si profesiile liberale sa aiba acces la o emisiune specializata pe business, un proiect care sa ii sustina in dezvoltarea lor ca profesionisti si in dezvoltarea business-ului lor. Visul meu este sa cream o comunitatea de profesii liberale care sa se sustina reciproc si sa impartaseasca din succesul sau din momentele mai dificile, ca sa nu mai reinventam roata la fiecare business nou creat.