BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Franciza!

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Franciza!

0
100

BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Franciza!

Cel mai nou format BiziLIVE TV, isi propune sa ofere informatii si resurse online despre franciza ca opțiune de a deține o afacere si francizarea afacerii tale. Alaturi de profesionistii din domeniu, vom dezbate aspecte precum: afaceri in franciza, contracte, avantaje, dezavantaje, riscuri, mituri și realități legate de francize.

Prima editie se transmite #live pe 3 decembrie de la 20:00 alaturi de Radu Savopol | Fondator 5 To Go si va fi realizata de Constantin Paraschiv, antreprenor si producator de programe educative video dedicate dezvoltarii personale si afacerilor.

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau YouTube BiziLIVE TV.

Tot ce trebuie sa stiti despre francize!

Există mai multe cai pentru a deveni antreprenor, inclusiv inceperea unei noi afaceri, cumpararea unei afaceri existente și cumpărarea unei francize.

Multor proprietari de afacere le place ideea de a cumpara o afacere care este deja un brand dovedit. Daca simti chemarea antreprenoriala, dar nu doresti neaparat sa incepi de la zero, atunci cumpararea unei francize poate fi o optiune excelentă pentru tine.

Ne dorim sa oferim cadrul profesionist in care antreprenorii se pot conecta cu francizorii care cauta investitori si sa le oferim optiuni de promovare care sa le faciliteze transmiterea informatiilor catre publicul tinta.

Despre realizatorul emisiunii:

De mai bine de 17 ani, de cand am inceput prima afacere, sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale.
Am experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. Am colaborat in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari si ne mandrim ca in prezent companiile noastre reprezinta in Romania si Europa Centrala si de Est 2 Branduri de Top in industriile lor. Este vorba despre legendarul Brand din Italia POLTI, denumit in Europa „The King of Steam” si e-cloth compania inovativa din UK care modifica in bine si in armonie cu planeta modul de curatere al casei.
Din dragoste pentru Educatie si Inovatie sociala, ma dedic de mai bine de 7 ani crearii de programe video educative dedicate antreprenorilor si dezvoltarii personale. Inca din 2013 am initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline.
Am sprijinit si fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cum ar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

La inceputul lui 2017 am fondat alaturi de o echipa de antreprenori #BIziLIVETV, prima televizune online de tip Live Streaming cu programe video educative, studii de caz si povești reale, cu peste 1, 5 Mil de vizualizari in 2018.

Misiunea noastra este sprijinirea mediul de afaceri, mediul ONG, afacerilor la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.
————————–——-
Abonează-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.

#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura