BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre TravelUp!

Este o emisiune despre calatorii ca sursa de cunoastere a lumii, de inspiratie si de motivatie. E o calatorie virtuala in diverse colturi ale lumii, cu personaje reale, povesti si sfaturi de calatorie.
Daca va place sa calotoriti, dar timpul nu va permite intotdeauna acest lucru, cea mai buna optiune este sa urmariti de acasa, online aceasta emisiune.

Prima editie se transmite #live pe 28 noiembrie de la 20:00 alaturi de Raluca Mureșan |Travel & Lifestyle Blogger la Ralu Călătorește.

Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau YouTube BiziLIVE TV.

Azi putem simti atmosfera latina din America de Sud, maine Zen-ul specific din Asia sau aventura unui safari in Africa.
Alaturi de profesionistii din domeniu, agentii de turism sau bloggeri de travel, vom afla informatiile necesare pentru a organiza vacanta perfecta mult visata.
Fie ca doriți sa explorați frumoasa noastra țara, sau să mergeți intr-o aventura in strainatate, vom vorbi despre bugete necesare, cele mai bune platforme de rezervari, atractii turistice, bucatarie si traditii locale.

Despre realizatorul emisiunii:

Paraschiv Constantin

De mai bine de 17 ani, de cand am inceput prima afacere, sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale.
Am experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. Am colaborat in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari si ne mandrim ca in prezent companiile noastre reprezinta in Romania si Europa Centrala si de Est 2 Branduri de Top in industriile lor. Este vorba despre legendarul Brand din Italia POLTI, denumit in Europa „The King of Steam” si e-cloth compania inovativa din UK care modifica in bine si in armonie cu planeta modul de curatere al casei.
Din dragoste pentru Educatie si Inovatie sociala, ma dedic de mai bine de 7 ani crearii de programe video educative dedicate antreprenorilor si dezvoltarii personale. Inca din 2013 am initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline.
Am sprijinit si fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cum ar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

La inceputul lui 2017 am fondat alaturi de o echipa de antreprenori #BIziLIVETV, prima televizune online de tip Live Streaming cu programe video educative, studii de caz si povești reale, cu peste 1, 5 Mil de vizualizari in 2018.

Misiunea noastra este sprijinirea mediul de afaceri, mediul ONG, afacerilor la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.