More

  BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Vector!

  BiziLIVE TV se pregătește să lanseze o nouă emisiune! Este vorba despre Vector!

  Cel mai nou format BiziLIVE TV, isi propune sa ofere informatii si resurse online despre analize, cercetari si studii de piata, care au impact in functionarea mediului antreprenorial romanesc si international.
  Alaturi de profesionistii din domeniu, vom prezenta si dezbate aspecte precum: cerintele si nevoile pietei, sustenabilitate, calitate, siguranta, riscuri si oportunitati.

  Prima editie se transmite #live pe 20 decembrie de la ora 11:00, alaturi de Adrian Negrescu | Fondator Frames Media Network.

  Puteți urmări emisiunea pe site in secțiunea live pe pagina de facebook @BiziLIVETV  sau YouTube BiziLIVE TV.

  👉 Despre Formatul Emisiunii:

  Cand începem o afacere, o facem pur si simplu sau ar trebui sa acodam timp analizarii pietei si planificarii stategiei?
  Analizarea pieței ne ajută să reducem riscurile, deoarece ne putem înțelege mai bine clienții și condițiile pieței.
  Cine sunt potențialii mei clienți?
  Care sunt obiceiurile lor de cumparare?
  Cine este concurenta mea?

  O analiză de piață este procesul de culegere a informațiilor despre o piață din cadrul unei industrii.

  👉 Despre realizatorul emisiunii:

  De mai bine de 17 ani, de cand am inceput prima afacere, sunt convins ca „antrenamentul bate talentul”, fie ca vorbim de afaceri sau obiective personale.
  Am experimentat afaceri in mai multe industrii cum ar fi: Horeca, retail, electro, IT sau e-commerce. Am colaborat in ultimii 15 ani cu mai multe brand-uri din peste 50 tari si ne mandrim ca in prezent companiile noastre reprezinta in Romania si Europa Centrala si de Est 2 Branduri de Top in industriile lor. Este vorba despre legendarul Brand din Italia POLTI, denumit in Europa „The King of Steam” si e-cloth compania inovativa din UK care modifica in bine si in armonie cu planeta modul de curatere al casei.
  Din dragoste pentru Educatie si Inovatie sociala, ma dedic de mai bine de 7 ani crearii de programe video educative dedicate antreprenorilor si dezvoltarii personale. Inca din 2013 am initiat proiectul denumit generic #DozadeVanzari, care este o alternativa video online oferita gratuit pentru educația in activitatea de vanzari online si offline.
  Am sprijinit si fondat proiecte educative media dedicate spatiului civic cum ar fi PiataVictoriei TV sau Rezistenta TV unde tinerii si cei mai implicati pot invata mai bine meseria de cetatean.

  La inceputul lui 2017 am fondat alaturi de o echipa de antreprenori #BIziLIVETV, prima televizune online de tip Live Streaming cu programe video educative, studii de caz si povești reale, cu peste 1, 5 Mil de vizualizari in 2018.

  Misiunea noastra este sprijinirea mediul de afaceri, mediul ONG, afacerilor la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

  Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, personalitățile, partenerii și voluntarii iși impărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.