Acasă Business Booking Night cu Rusanda: feminitatea într-un viitor apocaliptic

Booking Night cu Rusanda: feminitatea într-un viitor apocaliptic

BookingNight cu Rusanda este o NOUĂ emisiune despre carte & oameni, într-un format inovator, în care temele din cărți sunt ancorate în realitate și în timpurile în care trăim. De prea multe ori subiectele din cărți sunt considerate demodate, depășite sau din contra- elitiste.

Booking Night este un format nou, deosebit si inovator prin care vreau sa scot cartea din zona de intangibil, de elitist, chiar demodat si sa o aduc si sa o ancorez in actualitate si in realitatea zilelor noastre.

Ei bine, #BookingNight vine să demonstreze contrariul: prima ediție a emisiunii va putea fi văzută online luni, 5 martie, ora 20:30 când Rusanda a avut-o invitata pe doamna Dr.Ruxandra Dumitrescu de la Clinica Fertilia Medical!

Mi s-a parut un viitor, din pacate posibil,  pentru ca rata nasterilor este foarte mica, este in scadere de vreo 10 ani. Este exact trendul umanitatii in momentul de fata, de a amana sa facem copii, de a pune alta persoana ca mama surogat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Cea mai bună întrebare primită în timpul emisiunii primește cadou CARTEA EMISIUNII!

*Rusanda este creatoarea Bookletta – geanta pentru femeia care citește, fondator al proiectului ”Citesc, deci sunt sexy!” și coordonator național al campaniei Uită o carte undeva. Dupa 5 ani de antreprenoriat și design românesc, aduce în față poveștile din spatele cărților dar și poveștile din spatele unor oameni care au ceva de spus în domeniul lor.

✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane!

Cristina Paraschiv
Sunt Cristina și îmi place sa citesc și sa călătoresc !

Latest articles

video

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany

Antreprenoriat & StartUp cu Alex Pană | Co Fondator Cleany. Alex Pana a fondat Cleany, impreuna cu Alex Nicoara si Dan Valentin Bînă. Cleany este prima...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR

Antreprenoriat & StartUp cu Sorin Faur | Fondator Academia de HR. Sorin Faur este Expert Resurse Umane, Antreprenor, Fondator la Academia de HR - Recrutare...
video

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe

Antreprenoriat & StartUp cu Anastasia Staicu | Seneca Anticafe. Anastasia Staicu este Fondator Seneca AntiCafe. Ca vicepresedinte al Asociatiei SNK, permanent lucrez impreuna cu superechipa Seneca...
video

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties

ImoBizi cu Madalina Vasile | Broker/Owner Re/max Properties. Madalina Vasile este Broker/Owner RE/MAX Properties. Formarea mea profesionala nu are nici o legatura cu domeniul in care...
Informații de business, studii de caz și rezumatul emisiunilor TV! Abonează-te GRATUIT