Booking Night cu Rusanda: feminitatea într-un viitor apocaliptic

140

BookingNight cu Rusanda este o NOUĂ emisiune despre carte & oameni, într-un format inovator, în care temele din cărți sunt ancorate în realitate și în timpurile în care trăim. De prea multe ori subiectele din cărți sunt considerate demodate, depășite sau din contra- elitiste.

Booking Night este un format nou, deosebit si inovator prin care vreau sa scot cartea din zona de intangibil, de elitist, chiar demodat si sa o aduc si sa o ancorez in actualitate si in realitatea zilelor noastre.

Ei bine, #BookingNight vine să demonstreze contrariul: prima ediție a emisiunii va putea fi văzută online luni, 5 martie, ora 20:30 când Rusanda a avut-o invitata pe doamna Dr.Ruxandra Dumitrescu de la Clinica Fertilia Medical!

Mi s-a parut un viitor, din pacate posibil,  pentru ca rata nasterilor este foarte mica, este in scadere de vreo 10 ani. Este exact trendul umanitatii in momentul de fata, de a amana sa facem copii, de a pune alta persoana ca mama surogat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Cea mai bună întrebare primită în timpul emisiunii primește cadou CARTEA EMISIUNII!

*Rusanda este creatoarea Bookletta – geanta pentru femeia care citește, fondator al proiectului ”Citesc, deci sunt sexy!” și coordonator național al campaniei Uită o carte undeva. Dupa 5 ani de antreprenoriat și design românesc, aduce în față poveștile din spatele cărților dar și poveștile din spatele unor oameni care au ceva de spus în domeniul lor.

✔️Participă alături de noi, invită un prieten sau dă mai departe, pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane!