Brand Friday | 80 % reducere la toate pachetele de promovare

Brand Friday | 80 % reducere la toate pachetele de promovare

0
92

Vineri 22 noiembrie, BiziLIVE TV organizeaza prima ediție Brand Friday!

👉 Despre Eveniment

Ca sa nu te prinda Black Friday nepregatit, BiziLIVE TV te invita in spatele cortinei, unde 3 pachete de promovare asteapta sa fie prezentate pe 22 Noiembrie de la ora 9:00, cu o reducere totala de 80%.

Pachetele de promovare media sunt adresate antreprenorilor din zona Start Up, corporatiilor si agentiilor de Media sau PR.
Reducerile totale acordate sunt in valoare de de 72.000 EUR, calculate la Rate Card-ul intern si peste 20.000 EUR acordate in bonus-uri pentru fiecare pachet achzitionat pe 22 Noiembrie 2019.

Pachetul de promovare Startup, este pentru tine daca ești la început de drum. Daca nu ai bugete pentru PR sau Media, dar vrei să-ți spui povestea si vrei să afle despre produsele si serviciile tale o nouă audiență. Aceasta audienta se poate transforma in posibili clienți sau parteneri.

Pachetul de promovare Corporate, crează pentru Brandul tău o legatură de durată cu publicul. Cu ajutorul video marketing-ului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile se pot alinia unui astfel de conținut video relevant pentru mediul de business, apelând inclusiv la Televiziunea noastră online, construind astfel un impact puternic în comunitate.

Pachetul de promovare Agency, este adresat agențiilor de PR, Media sau Marketing, Daca sunteți in cautarea de noi strategii de comunicare integrată pentru clienții voștri, am construit un pachet modular de promovare pe care îl puteți utiliza si implementa in funcție de buget și client.
Fiecare Campanie este pentru noi o nouă oportunitate catre inovație și excelența!

87% din marketingul global este în format video!
80% din utilizatorii de internet preferă să urmărească un videoclip decât să citească un articol.
Comunicarea video poate crește eficiența cu care este transmis mesajul publicului țintă, crescând totodată șansele de atingere a obiectivelor.
Abordarea noastră este de a contesta constant gândirea convențională și de a impune fără încetare modalități inovative, mai rapide și mai eficiente de publicitate de a furniza rezultate cu integritate pentru a ne asigura că respectăm standarde etice înalte pentru fiecare proiect.

Te așteptăm pe 22 Noiembrie cu multe surprize! Te poți abona aici sa fi la curent cu ultimele noutati ale Campaniei.
——————————————————————————-
#bizilivetv #antreprenoriat #business #story #educatie #leadership #francize #ecommerce #cultura
Aboneaza-te pentru continut NOU –» http://www.youtube.com/c/BiziLiveTV
Vezi toate interviurile pe Site –» https://www.bizilive.ro/
Sprijinim antreprenoriatul in toate formele lui: social, eco, civic, medical, educational, cultural si startup-urile.