Brand Friday

Brand Friday

80% Reducere la toate pachetele de promovare media

Campania expiră în

zile ore min sec

Oferta este valabilă în data de 22 Noimbrie 2019 în intervalul orar 9:00 – 23:59 

Pachete Media

STARTUP

Pachetul de promovare Startup, este pentru tine daca ești la început de drum. Daca nu ai bugete pentru PR sau Media, dar vrei să-ți spui povestea si vrei să afle o nouă audiență despre produsele si serviciile tale. Aceasta audienta se poate transforma în posibili clienți sau parteneri.

Corporate

Pachetul de promovare Corporate, crează pentru Brandul tău o legatură de durată cu publicul. Cu ajutorul video marketing-ului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile se pot alinia unui astfel de conținut video relevant pentru mediul de business, apelând inclusiv la Televiziunea noastră online, construind astfel un impact puternic în comunitate.

Agency

Pachetul de promovare Agency, este adresat agențiilor de PR, Media sau Marketing. Daca sunteți in cautarea de noi strategii de comunicare integrată pentru clienții voștri, am construit un pachet modular de promovare, pe care îl puteți utiliza si implementa în funcție de buget și client.
Fiecare Campanie este pentru noi o nouă oportunitate catre inovație și excelența!

Cumpără pachetele

Statistici 1-16 Noiembrie 2019

Audiență Națională și Internațională

1,6 Milioane de persoane au interacționat cu emisiunile BiziLIVE TV în 2018

  • 18 – 45 Ani
  • Femei u0026amp; Barbați – 58% / 42%
  • Antreprenori, Freelanceri, Executivi, Avocați, Contabili, Consultanți, Medici, Manageri, Contabili, Tineri viitori Antreprenori, Președinți ONG, Studenți, Inițiative Civice si Grupuri Comunitare
  • Interese: Business, Antreprenoriat, Marketing, Sănătate, PR, Parenting, Educație Financiară, Juridic, Beauty, Fashion, Home-Deco, Imobiliare, Eco.

Ce spun clienții și privitorii

Piata din Romania si mediul de afaceri local au mare nevoie de educatie iar BiziliveTV vine cu o abordare eficienta in acest scop: topicuri in trend, discutii interesante cu invitati ce ofera expertize complexe.
Succes!​
Robert Similea
Robert Similea Reputation Strategist -E -Laborat
O bună metodă de publicitate in mediul online
Elena Grecu
Elena GrecuAvocat Grecu u0026amp; Asociatii
Oameni extraordinari !! Continut de calitate !! Recomand din suflet !!
Alina Dumitrache
Alina DumitracheAvocat
Content de calitate si o echipa fantastica! Multumesc pentru interviurile minunate cu antreprenori si oameni pe care-i admir pentru tot ce fac!
Catalina Nicoleta Brinza
Catalina Nicoleta BrinzaPresedinte at JCI Bucuresti
Felicitări pentru demersul de a susține antreprenoriatul românesc! Transmiteți o energie pozitivă!
Anca Iovan
Anca IovanCo-founder at Financial Intelligence
Apreciez diversitatea subiectelor, a temelor abordate, nivelul de referință din ce în ce mai bun al invitaților și moderatorilor, calitatea în continuă creștere a emisiunilor și strădania deosebită a realizatorilor și a Echipei de a încuraja cunoașterea, învățarea, obținerea de rezultate pe diverse planuri și, în mod special, apreciez faptul că se promovează libera inițiativă, antreprenoriatul și dezvoltarea personală. Felicitări! Mult succes pe acest drum frumos și foarte, foarte folositor societății! Vă mulțumesc!
Cristi Lazar
Cristi LazarInstructor at Silva International home of the Silva Method
Inovativi si deschisi catre nou, colaborari, oportunitati… O placere sa ai de-a face cu ei!
Ozana Giusca
Ozana Giusca Smarter Profits Faster
Felicitări pentru ceea ce faceți. Mediul de afaceri din România este privilegiat să aibă asemenea partener.
Badea Alex
Badea Alex CEO at Avangard Media Agency

Servicii

Video Marketing

Comunicarea video poate crește eficiența cu care este transmis mesajul publicului țintă, crescând totodată șansele de atingere a obiectivelor.

Content Marketing

Articolele sunt un instrument de marketing foarte greu de ignorat într-un mediu de afaceri în continua tranziție. Campania de advertoriale aduce avantaje multiple de SEO si awareness.

Video Branding

Cu ajutorul video marketingului, se formează legături de durată între brand și utilizator. Afacerile se pot alinia unui astfel de conținut video relevant pentru mediul de business, apelând inclusiv la Televiziunea Online BiziLIVE, cu scopul de a susține brandul prin diverse campanii, construind astfel un impact puternic în comunitate.

Video Advertising

În procesul de branding și awareness, spotul publicitar video este un instrument indespensabil.

CSR

O Companie care se bucură de reputaţia de a fi implicată activ în dezvoltarea comunităţii, va beneficia cu mai multă uşurinţă de suportul acesteia.

Video Storytelling

80% din utilizatorii de internet preferă să urmărească un videoclip decât să citească un articol.
87% din marketingul global este în format video.
Statisticile arată că, în general, persoanele își aduc aminte în proporție de 80 % conținutul video și doar 20 % conținutul text.

Cum procedăm

01

Descoperim

Realizăm împreună un brief și descoperim cât mai multe informații relevante, atât de despre tine cât si despre business-ul tău. Ar fi bine să aflăm punctele tari, punctele slabe, ce așteptari ai, care este perioada și cum te-ai gândit să investești in zona digitală.

02

Definim

Definim strategia, obiectivele, scenarille astfel încât să utilizăm un mix de elemente vizuale, grafice video, canale de difuzare, emisiuni, astfel încât Brandul tau să fie cunoscut, apreciat de încredere și evident, după o perioadă cumpărat. 

03

Planificăm

Stabilim și clarificăm materialele de marketing, secvențele de lucru, timpul de implementare și difuzare, astfel încât să atingem toate obiectivele. 

04

Măsurăm

Măsurăm, testăm, îmbunătațim, adaptăm. Iți oferim săptamânal rapoarte de audiență, statistici de vizualizări pentru site sau rețelele de difuzare unde se difuzează emisiunile. De asemenea și pentru campaniile cu bannere, content marketing sau email marketing iți trimitem rapoarte detaliate. 

05

Repetăm

După finalizarea campaniilor, identificăm cel mai bun mix de marketing și emisiuni care au obținut cele mai bune rezultate în campania ta și repetăm.

Au colaborat cu noi

Logo-blue succes resources
mmi bucuresti 2019
commons
kaufland
logo-HOSPICE
impact hub
Grecu_asociatiii_featured_image
Screenshot 2019-05-11 at 23.12.41
logo-upg-verticalV2-big - Copyy
Help Autism
fitbit
logo cfo
logo
robert Robert Kiyosaki si echipa vin in Romania la Bucuresti pe 11 mai 2019
logo-autism
iagency-optimizare-seo
act si politon
e-cloth logo

Previous
Next

Despre

BiziLive TV și-a propus încă din 10 iulie 2017 să inspire românii către creșterea personală și profesională, prin conținut de calitate și relevant din domeniul afacerilor și dezvoltării personale.

                                    Proiectul a demarat la jumatatea anului 2017, dar anul următor a fost adevaratul an de lansare.

In 2018, televiziunea digitală BiziLive TV a transmis către 1,6 milioane de persoane, de-a lungul a 400 de emisiuni despre antreprenoriat, sănătate, parenting, resurse umane, e-commerce, educație financiară, civică si juridică. 

Tot in 2018, echipa de specialiști și parteneri BiziLive TV, a efectuat 300 de studii de caz, în direct alături de companii și antreprenori locali.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să fim Televiziunea Partener unde: antreprenorii, specialiștii, experții partenerii și voluntarii iși împărtășesc unii altora experiența și alocă resurse pentru a crea valoare pentru toți.

MISIUNE

Misiunea noastră este să sprijinim mediul de afaceri, mediul ONG, afacerile la inceput de drum și dezvoltarea personală individuală, prin programe și emisiuni autentice care promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

CE FACEM?

De Luni până Vineri Televiziunea digitală BiziLIVE TV difuzează emisiuni LIVE, studii de caz, povești reale de succes, pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală. BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.

Grilă Emisiuni


DEZVOLTAREA AFACERII


DEZVOLTARE PERSONALĂ


SOCIO-CULTURAL


FAMILIE u0026amp; STIL DE VIAȚĂ

Nu rata Campaniile viitoare

Brand Friday

80% Reducere la toate pachetele de promovare media

Campania expiră în

zile ore min sec

Oferta este valabilă în data de 22 Noimbrie 2019 în intervalul orar 9:00 – 23:59 

Contact

Lasă-ne mesajul tău

BiziLIVE TV, Romania, Street Murgeni 59

Prima Televiziune Live Streaming din România dedicată dezvoltării afacerilor și personale.

+40731009617