More

  BrandUp cu Ileana Badiu | Co-Managing Director Wunderman Romania | Comunicarea in Turism

  Va invităm la o noua ediție #live BrandUp despre continut si comunicare.
  Alaturi de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP iși propune sa aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
  Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
  Te așteptăm în fiecare saptămână la BrandUP, unde poveștile capătă substanță!
  Doar dacă ai înregistrat un cuvânt la OSIM nu înseamnă ca ai obținut și un nume de Brand!

  Invitata speciala: Ileana Badiu | Co-Managing Director Wunderman Romania
  Din cuprinsul emisiunii:

  Strategii pentru o buna comunicarea a brand-ului in online in aceasta perioada

  Despre Ileana Badiu

  Ileana Badiu, Co-Managing Director Wunderman România, activează de peste 25 de ani în industria Marcom, iar pe parcursul carierei sale, Ileana a dezvoltat numeroase proiecte și în televiziune.
  Absolventă a facultății de Comunicare și Relații Publice a Universității București, la începutul carierei sale, Ileana a făcut parte din departamentele de marketing ale unor companii multinaționale, precum Elite și Philip Morris, ca apoi să treacă de cealaltă parte a baricadei: new business director în agenții de publicitate.
  În 2007 Ileana își începe drumul de antreprenor, obține franciza companiei internaționale de comunicare Wunderman, fondând agenția locală Wunderman România. De la începutul acestui an, brandul fondat de Ileana a fost înglobat în Ogilvy România, acest pas fiind unul firesc pentru expansiunea businessului pe care îl conduce.
  În 2016 lansează site-ul Super40 by Ileana Badiu, proiect prin intermediul căruia transformă înaintarea în vârsta din dezavantaj în avantaj. Asumarea, jovialitatea și iubirea pentru comunicare o duc în ultima perioada, în mod natural, spre prezența pe diverse scene ale evenimentelor de business, dar și de inspirație pentru cei care doresc să aibă o cariera și o imagine de success.
  “Îmi place poziția de leader, însă o să pun întotdeauna umărul la construcția în sine, o să fiu alături de echipa mea, pentru că a înțelege esența oricărui domeniu înseamnă să știi în ce constă munca fiecarui om în parte.”
  Sursa: http://conference.thewoman.ro/