More

  BrandUp cu Madalin Ionescu | Realizator si Prezentator TV

  Va invităm la o noua Ediție Speciala BrandUp despre continut si comunicare.
  Alaturi de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUP iși propune sa aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
  Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
  Te așteptăm în fiecare saptămână la BrandUP, unde poveștile capătă substanță!
  Doar dacă ai înregistrat un cuvânt la OSIM nu înseamnă ca ai obținut și un nume de Brand!

  Invitat special: Madalin Augustin Ionescu | Realizator si Prezentator TV

  Din cuprinsul emisiunii:

  Influenta mass media si impactul social al crizei create de coronavirus
  Abundenta de continut, sfaturi, stiri mai mult sau mai putin adevarate
  Cum ramanem autentici in aceasta perioada?


  Despre Madalin Ionescu

  Îmi plac oamenii care ard pentru o idee. Îmi plac inovatorii . Îmi plac oamenii cărora nu le e frica sa fie diferiți ! Îmi plac curajoșii, temerarii , aventurierii. Îmi plac cei care sfidează limitele . Îmi plac vizionarii, oamenii care privesc dincolo de cutume , de norme și de dogme, oamenii care văd și proiectează viitorul . Îmi plac oamenii de acțiune ! Îmi plac cei care cad și se ridica . Îmi plac oamenii care își urmează pasiunile și care fac din acestea o arta . Îmi plac creatorii . Îmi plac cei care au construit un business pe care alții îl credeau imposibil ! Îmi plac antreprenorii autentici , dezvoltatorii , cei care produc, cei care fac lucrurile sa se miște ! Îmi plac cei care motivează, cei care salvează destine . Îmi plac oamenii care generează progresul . Îmi plac constructorii , arhitectii originali, designerii veritabili . Îmi plac entertainerii , cei care ne distrează, ne amuza , ne binedispun. Îmi plac trendsetterii ! Îmi plac cei care dau ora exactă in lifestyle . Mulți dintre ei ar trebui sa fie in primele rânduri , dar nu sunt ! Pe ei ii vom scoate in fata . Pentru ca ei sunt România reala , România care respira , România vie

  Sursa https://www.madalinionescu.ro/