More

  BrandUp cu Manuela Ciugudean | Personal Brand Strategist | Retrospectiva Sezonului

  Va invităm la o noua ediție speciala a emisiunii BrandUp.
  Alaturi de o echipă de specialisti, emsiunea iși propune sa aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
  Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
  ————————————
  Invitata speciala: Manuela Ciugudean | Coach profesionist și Personal Brand Strategist
  ————————————–
  👉 Din cuprinsul emisiunii:

  ✅ Strategii de Branding Personal posibile in aceasta perioada pentru antreprenori, freelanceri si profesionisti.
  ————————————
  👉 Despre Manuela Ciugudean

  Sunt Coach profesionist, membru în Board-ul Federației Coachilor Profesioniști din România și Personal Brand Strategist, cu peste 15 ani de experiență în ledership, strategie de personal branding și dezvoltare de conținut în Europa de Est. Misiunea mea este să inspir companii, angajați și antreprenori să își maximizeze potențialul.

  În perioada 2001-2017 am colaborat ca angajat sau consultant cu mai multe corporații și instituții – Intel, Samsung, IBM, Lenovo, Michelin, GE, PricewaterhouseCoopers, SAP – plus Guvernul României și Banca Mondială, unde am dezvoltat o pasiune pentru coaching și mentorat. Fiind licențiată în Relații Publice și Publicitate, în toate rolurile mele profesionale am contibuit la construcția de imagine. În AND-ul meu de profesionist se găsește un element unic: human branding cu impact, care aduce rezultate beneficiarilor și îi inspiră pe alții să își rezolve provocările din carieră.
  Sunt un coach empatic, optimist și creativ. Ceea ce este unic la mine este combinația de know how de înalt nivel, creativitate, viziune optimistă asupra vieții, personalitatea relaxată și tolerantă, plus abilitățile de coach profesionist pe care le-am deprins ca student la Center for Executive Coaching.
  Lunar, organizez cursuri de Personal Branding și meet-upuri gratuite pe aceeași temă. Lucrez cu coachees la sediul lor, față în față în biroul meu din București, online sau telefonic.
  Produsele pe care le-am dezvoltat
  ∞ Professional Coaching To Support You Gain More Trust In Yourself and Your Business
  ∞ High-Level Face-To-Face * Online Personal Brand Strategy
  ∞ Online Career Consultation
  ∞ Offline Courses & Intensive Personal Branding Sessions
  ∞ Free Meetups about Personal Branding, held monthly in Bucharest
  ∞ Digital Products to Effectively Grow Your Personal Brand Online to Create Undeniable Influence & Attract Customers/Recruiters
  ∞ Speaking Engagements & Workshops