More

  BrandUp cu Mihaela Ganciu | Fondatoarea Caracteristic

  Vă invităm la o noua ediție #live a emisiunii BrandUp.
  Alături de o echipă de specialisti, emsiunea BrandUp iși propune să aducă idei noi pentru comunicare, branding și reîmprospatare a marketingului brandurilor Dvs.
  Acest format își doreste să reprezinte o sursă de inspirație prin prezentarea de noi viziuni asupra conceperii strategiilor de comunicare și promovare a brandurilor.
  Te așteptăm în fiecare saptămână la BrandUp, unde poveștile capătă substanță!
  Dacă ai înregistrat un cuvânt la OSIM nu înseamnă că ai obținut și un nume de Brand!

  Invitată specială: Mihaela Ganciu | Fondatoarea Caracteristic

  Din cuprinsul emisiunii:

  Despre PR tradițional și PR digital
  Ingredientele unei comunicări de success
  Cine și când are nevoie de PR?
  Cum a schimbat pandemia strategiile de comunicare și PR

  Despre Agentia Caracteristic

  Agenția de comunicare Caracteristic a fost fondată în 2015. Propunem un răspuns pentru o piață care cere o înțelegere aprofundată a caracteristicilor unui business și o viziune bună pentru oportunități prezente și viitoare. Suntem un produs al unei nevoi reale, cu misiunea de a transforma conexiunea dintre client și agenție într-o rețea.

  Ne-am asumat misiunea de a ne asculta îndeaproape clienții, de a înțelege ce au de zis, ce vor să transmită și de a identifica, în noianul de informații care alcătuiesc universul de brand, pe acelea care conturează o nevoie de comunicare. Știm să recunoaștem caracteristicile fiecărui business și să le facem parte integrantă din cine suntem noi. Alături de fiecare client ne schimbăm, ne modelăm cu o flexibilitate atât de căutată în piața locală, contribuim la creșterea fiecărui brand din portofoliu și, odată cu el, creștem și noi. Dar, în primul rând, ne propunem să lucrăm pentru un client cu aceeași pasiune, dăruire și pricepere pe care le dedicăm creșterii business-ului propriu.

  Caracteristic este o agenție de comunicare care privește provocările cu mult curaj, transformă situațiile dificile în oportunități și vine cu soluții. Rezolvările sunt inspirate întotdeauna de structura particulară a unui univers de brand și concepute de un grup de oameni, care funcționează într-o rețea construită pe interese comune, idei bune, pasiune și, mai ales, încredere. Viziunea Caracteristic se poate reduce la o formulă simplă, esența unui business adunată la pricepere și pasiune la puterea a zecea echivalează cu soluții de comunicare complete.

  Caracteristic a pornit, inițial, cu focus către proiectele din București, însă pasiunea pentru comunicare și interesul pentru ideile inovatoare ne-au determinat să depășim granițele Capitalei. Portofoliul cuprinde în prezent și parteneri din Iași, Cluj și Constanța. Proiectele frumoase și provocatoare din aceste orașe ne determină zi de zi să dedicăm pasiune și pricepere pentru fiecare acțiune.