Bucharest Tech Week 20-26 Mai 2019

Bucharest Tech Week este cel mai mare festival de tehnologie din România care aduce împreună dezvoltatori, profesioniști și pasionati de soluții și gadgeturi inovatoare într-o comunitate din ce în ce mai conectată

1
141
Publicitate

În perioada 20 – 26 mai are loc Bucharest Tech Week – o sărbătoare a tehnologiei în întreg orasul, care reunește lideri și pasionați de tehnologie din România și strainătate.

Bucharest Tech Week este cel mai mare festival de tehnologie din România care aduce împreună dezvoltatori, profesioniști și pasionati de soluții și gadgeturi inovatoare într-o comunitate din ce în ce mai conectată, unde vor avea ocazia să testeze, să afle cele mai importante trenduri și informații de la specialiști internaționali și chiar să își achiziționeze pe loc produsele care le fac viața mai usoară și îi conectează la viitor.

Bucharest Tech Week 2019
Bucharest Tech Week 2019

Cu zeci de expozanți și speakeri internaționali și mii de vizitatori în fiecare an, evenimentul este și o importantă sursă de networking atât între branduri și consumatorii acestora, cât și pentru facilitarea colaborărilor de business la cel mai înalt nivel.

Evenimentul este organizat de Universum Events, companie cu peste zece ani de experiență în organizarea de evenimente complexe, cum ar fi: Bucharest Tech Week și Internet & Mobile World.

Proiectele Universum Events adună la un loc experți din toate domeniile, de la management de proiect și inovație, la pionieri digitali, specialiști în resurse umane și comunicare creativă, traineri, prezentatori de excepție, artiști vizuali, designeri, facilitatori, muzicieni, comunicatori fusion, magicieni.

 

Publicitate

1 COMENTARIU

Comments are closed.