Vineri 29 noiembrie ora 18:00 am gazduit o noua ediție #live Calea de Mijloc despre ce sunt călătoriile Retreat; de ce am alege o astfel de călătorie
“Calea de Mijloc”, care are ca viziune si scop o lume mai buna, plina de compasiune, care rezolva provocari personale si colective intr-un mod “intelept”. O lume mai pregatita pentru nevoile unei planete interconectate.
Fireste, pentru a supravietui, ar fi bine sa recunoastem ce nu merge bine. Insa pentru a progresa, ar fi bine sa urmam repere morale, concepte si principii de viata care au trecut testul timpului, care ofera un viitor comun mai bun pentru toti si orientat catre ceea ce este bine in lume.
Invitata speciala:
Adriana Armanu | Fondator Soul Retreat
Din cuprinsul emisiunii:
✅ Ce sunt călătoriile Retreat
✅ De ce am alege o astfel de călătorie
✅ Cum i-a venit ideaa si ce riscuri si-a asumat
✅ Cum diferentiam Materialul de Spiritual

Despre Adriana Armanu

Fondator Soul Retreat – Prima agenție de travel din România nișată pe călătoriile de tip Retreat, călătorii cu tematică și programe de transformare.

Despre Realizatorul Emisiunii

Corina Stratulat este economistul care a parasit domeniul bacar dupa 5 ani si si-a urmat pasiunea pentru antreprenoriat dezvoltand business-uri in domeniul medical. Incepand de foarte tanara un proces continuu de dezvoltare personala si spirituala in 2017 a deschis un business Club terapeutic Elyde, care imbina medicina alternativa cu medicina clasica si psihologia, psihoterapia, coaching-ul,numerologia si alte tehnici de dezvoltare personala si spirituala.
Corina considera ca putem obtine performanta si implinire personala in orice domeniu folosind abordarea integrata corp-minte-suflet.
Cand vine vorba de investitii, cerem parerea unui expert financiar, cand vine vorba de sanatatea noastra mergem la medic, cand ne dorim sa ne dezvoltam afacerea, cerem opinia unui antreprenor care a depasit deja sitautia noastra.
Dar ce facem cand vine vorba de viata noastra interioara?
Cum dobandim o sanatate mai buna mentala si fizica?
Cum putem fi o forta de partea binelui in aceasta lume?
Pornind de la aceste intrebari a luat nastere cel mai nou format marca Bizilive TV .
Alaturi de specialisti, profesionisti din domeniu si invitati, vom oferi saptamanal mai mult decat optimism si stare de bine.
Vom genera planuri si ipoteze de lucru care ne pot aduce tuturor speranta, determinare si un scop – o harta de de care ne putem folosi ca se ne conducem propriile vieti intelept, sa intelegem lumea, sa evoluam, sa ne identificam misiunea de aici si cum sa ne modelam viitorul nostru comun.